Казак: Много политически врачки предвиждаха края на ДПС, но ние винаги сме оцелявали

  • 09 март 2016 08:31

  • 1436
  • 6
Казак: Много политически врачки предвиждаха края на ДПС, но ние винаги сме оцелявали
©

Много политически врачки са предвиждали края на ДПС, но ние винаги сме оцелявали.

Това заяви в сутрешния блок на бТВ първият номиниран за поста лидер на ДПС – зам.-председателят на партията Четин КазакЧетин Казак Четин Хюсеин Казак е юрист и народен представител в 39-то Народно събрание и 40-то Народно.

По повод вчерашното решение на Конституционния съд да отмени здравната реформа на министър Петър Москов, Казак отбеляза: „Здравната реформа на Москов е в ущърб на гражданите. Крайно време е правителството да си вземе поука“.

„Считаме, че сегашното правителство издава сигнали за нестабилност. Хубавите проекти не се случват, стопират се важни проекти. Непоследователни сигнали – днес обявяваме едно, утре обявяваме точно обратното“, коментира Четин КазакЧетин Казак Четин Хюсеин Казак е юрист и народен представител в 39-то Народно събрание и 40-то Народно.

„Правителството е алчно и издава несигурност. Те от самото начало рекетират“, категоричен бе той.

По повод новосформиралия се от Лютви Местан и съмишленици проект ДОСТ, Казак е на мнение: „Партии в България, колкото искате. Ние се нагледахме на партии двойници, които се опитаха да подменят ДПС. Всички тези опити бяха без успех. Всеки опит на някого да се опита да подмени, да изопачи облика на ДПС, да измами българските граждани, че едва ли не от вчера до днес ДПС е променило облика си, няма да бъдат увенчани с успех“.

„Кърджали ще продължава да бъде басион на ДПС въпреки опитите да се промени тази реалност“, подчерта той.

Относно искането на главния прокурор да се свали имунитетът на депутата от ДПС Илия Илиев, Казак отговори: „Илия Илиев е готов да докаже своята невинност“.

Като медийни спекулации определи Четин КазакЧетин Казак Четин Хюсеин Казак е юрист и народен представител в 39-то Народно събрание и 40-то Народно твърденията за забрана да влизат в Турция някои депутати от ДПС, сред които почетният председател на партията Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от и емблематичният Делян Пеевски.

Последвайте канала на

1436 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2016.05.27 | 15:30

6
Бургия не искаш ли овчо турска
BURSA- TURKEY

2016.03.09 | 13:30

5
DOST VE MESTANLA ILERI - KOMUNIST DOGANA VURUN YULARI
върбица шуменско

2016.03.09 | 13:26

4
хей от омурташко комунистическо семе поникнал хардал ,кой знае гъз..... ти колко мирише ,защото от тумбестото си шкембе не можеш да стигнеш да го измиеш или избършеш
dddddddddddd

2016.03.09 | 12:48

3
идва ви реда, ще ви наврът на майка ви в п......а

2016.03.09 | 11:57

2
ДОСТum isiniz bitti!
MIT

2016.03.09 | 11:56

1
Taq tapa mecka daje i imeto si nemoje da kaje kato horata !

Добави коментар

Водещи новини