ДПС призова всички партии да се държат конструктивно

  • 08 март 2016 12:52

  • 1416
  • 2
ДПС призова всички партии да се държат конструктивно
© Булфото

Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното се срещна днес с ДПС. След срещата на „Дондуков” 2 от партията  поставиха два акцента от разговорите си с държавния глава.

Първият е сигурността, а вторият - стимулирането на малкия и среден бизнес, и по-специално семейния бизнес в сферата на земеделието.

От ДПС коментираха и геополитическата ситуация. Казаха, че участват в процесите за стабилизиране на страната и призовават и останалите политически сили в България да се държат конструктивно.

Относно ползата от срещите между президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното и парламентарно представените партии, Мустафа Карадайъ припомни, че след тях държавният глава обобщава и прави изявление от това, което се е случило и се е провело като разговори. „Това е добре за страната, с оглед на това, че различните политически сили могат да изложат пред президента различните политики важни за страната”, допълни той. По думите му, след обобщение от срещите се появяват тези, които управляващите могат да имат предвид. Карадайъ заяви, че управляващите могат да вземат под внимание дори политики продуцирани от опозицията.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1416 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.03.08 | 20:22

2
АКО МОЖЕ ДА СЕ ДЪРЖАТ И РОДОЛЮБИВО.ОППА НА НЯКОИ РОДИНАТА ИМ Е ТУРЦИЯ А НА ДРУГИ АМЕРИКА

2016.03.08 | 20:21

1
ЗАЩО ПУСКАТЕ НОВИНИ ЗА ТАЗИ ТУРСКА ПАРТИЯ? ЕРДОГАН ДА СИ ГИ ОТРАЗЯВА В АНАДОЛА.

Добави коментар

Водещи новини