Местан надскочил сянката си, смята журналистът Илхан Андай

  • 05 март 2016 11:31

  • 3752
  • 3
Местан надскочил сянката си, смята журналистът Илхан Андай
©

"Причина за отстраняването на Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в от върховете на ДПС е несправяне с лидерството на ДПС. Местан в рамките на мандата си като председател на ДПС инкасира едно управление, което може да се каже, че е неуспешно - това на Орешарски, и което беше свалено по инициатива на ДПС, след това не успя да влезе в новото управление, практически остана в изолация в Народното събрание, както по отношение на опозицията в лицето на БСП, така и по отношение на управляващото мнозинство, и в крайна сметка в есента на 2015 г.",  каза в предаването „Тази събота” журналистът Тома Биков.

"ДПС претърпя и изборна загуба на местните избори. Две от знаковите за ДПС общини бяха загубени – Исперих и Кубрат. Нито една знакова община не беше върната", напомни той.

Според журналистът от 24rodopi.com Илхан Андай Местан е надскочил сянката си:

„Той е перфектният втори във всяка една българска партия. Но в даден момент дали си повярва много, дали зависимостите са много и е вече дирижиран отвън. Впоследствие Местан се заобиколи повече с клакьори, игнорира колективното тяло, получи жълт картон, получи втори", допълни Илхан Андай.

"На подобно събиране на по-миналата Коледа Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от е направил забележка на Местан, че така не се ръководи, че трябва да функционира централното оперативно бюро, че трябва да се взимат решенията колективно, че не трябва да се стига до онази конфузна ситуация – декларацията за сваления самолет, която вечерта никой не знае в ДПС, а на сутринта между 07:00 и 09:00 часа се случват някакви събития и той излиза, изчита декларацията много преди Пентагона, много преди НАТО и това е само зрънцето за отстраняването на Местан.
Мисля, че е натежало нещо, което се е случило на 15 декември, когато министър-председателят на Турция Давутоглу беше в България", заяви журналистът.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3752 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
гост

2016.03.07 | 12:58

3
Тия членове или координатори на ДПС в Шумен са толкова нагли,че живущите нямат думи. Как може лидер от ДПС да спира колата си /червена тойота/ където и падне и след това да казва,че можела да прави каквото си иска и където си иска...

2016.03.07 | 12:58

2
Маи иска да ни внуши , че Доган, горкия, не е знаел какви ги вършат Местан и Орешарски.

2016.03.06 | 11:10

1
Поредния московски платен муйо. ДПС не трябва изобщо да съществува като каквото и да било. А великия доган вместо да се налива със западни питиета трябва да лежи яко в панделата. Може да му пратим пеевски да се гушкат двамата.

Добави коментар

Водещи новини