Мартин Димитров: Да бъдеш на всяка цена в управлението е грешка

  • 02 март 2016 07:59

  • 864
  • 0
Мартин Димитров: Да бъдеш на всяка цена в управлението е грешка
©

Темата за къмпингуването трябва да бъде преразгледана и да се намери приемлив за хората вариант. Това каза в сутрешния блок на БНТ депутатът от Реформаторския блок Мартин Димитров по повод промените в Закона за устройството на Черноморското крайбрежие.

Глобите за къмпингуване бяха един необмислен вариант. Къмпингуването трябва да бъде разрешено, когато няма преки вреди за трети лица. По-скоро трябва да има ясни глоби, ако хората не почистват след себе си. За мен е правилно автомобили да не могат да паркират на плажа – тук съм категоричен, добави той. Димитров обясни, че никой няма да бъде глобен, ако заспи на плажа.

Според него, когато концесионер заграби плаж, трябва да има вариант, при който полицията да може да действа веднага. Хотелите, построени на плажа, трябва да бъдат разрушени. Не може да искаме хората да спазват правилата, а пред очите им да има въпиющо беззаконие. Законът трябва да бъде един и същ - от най-богатия до най-бедния, коментира Димитров.

Той коментира и случващото се в управляващата коалиция. Трябва да се предприемат добри мерки и реформи за България - котката да лови мишки и да има резултати. Какъв е смисълът иначе Реформаторският блок да бъде единен? Най-доброто в картината, която наблюдаваме в момента, е, че има натиск за осъществяване на съдебната реформа. Иначе събирането и разделянето при нас е като традиция в последните години, заяви Мартин Димитров.

Да бъдеш на всяка цена в управлението е грешка. Ако управлението е от типа на кабинетите "Орешарски" и "Станишев" - за какво да бъдеш. България има нужда от една автентична десница, каза още депутатът от Реформаторския блок.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
864 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини