ДПС не е партия, ДПС е фирма, обяви журналистът Йово Николов (видео)

  • 22 февруари 2016 08:17

  • 3272
  • 5
ДПС не е партия, ДПС е фирма, обяви журналистът Йово Николов (видео)
©

Опитва ли се Турция да се меси във вътрешната политика на България обсъдиха в сутрешния блок на бТВ социологът Юрий Асланов, депутатът от ПФ Емил Димитров-Ревизоро и журналистът Йово Николов.

Припомняме, вчера стана ясно, че България е обявила за нежелано лице (persona non grata) Угур Емироглу, аташе в Генералното консулство на Република Турция в Бургас. Смята се, че той е се е занимавал с религиозна дейност - напълно несъвместима с дипломатическия му статут. В отговор на това обаче от Анкара са поискали и ние да отзовем своя консул от Турция.

За разлика от повечето държави, в България, като че ли политиката трябва да се прави задкулисно, възмути се социологът Юрий Асланов.

Според него това трябва да се разглежда като нещо случващо се в една партия.

Надявам се тази войн а с Турция да престане, надява се Емил Димитров-Ревизоро, който разказа история, случила му се наскоро: „Скоро се качих в едно такси и отзад човекът караше незаконни цигари. Те бяха определени за зона Мерсин в Турция. А са дошли тук. Онзиден са намерили цяла фабрика за незаконни цигари в България“.

„Това не е първият случай. И преди имаше случай на дипломат, който се месеше в религиозните работи“, заяви от своя страна и Йово Николов и допълни: „Можем да го разглеждаме като част от картината на българо-турските взаимоотношения. Те не са розови“.

Турското посолство веднъж потвърди, че има забрана за влизане на Доган и Пеевски, после се отрече. Така че думите на Гьокче (посланикът на Турция у нас, б.р.), че нито може да потвърди, нито да отрече, по-скоро потвърждават“, на мнение е Николов.

Според него Пеевски не се оттегля от „Булгартабак“, той се отдръпва от „Булгартабак“.

„ДПС не е партия, ДПС е фирма“, категоричен бе журналистът.

Последвайте канала на

3272 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Анонимен

2016.02.22 | 19:39

5
Хора,аз не гласувам на избори нито за ГЕРБ,нито за БСП,а само за партията на Валери Симеонов,на нея поне й имам доверие !
независим

2016.02.22 | 17:42

4
А сега да видим кой е виновен за нещастието на Българския народ. На калпъв х.и козината му пречи ако не цигани то мюсюлмани сега пък турция /крадливо бг семе/
XXL

2016.02.22 | 15:29

3
ВСИЧКИ УЖ ПАРТИИ ВСЪЩНОСТ СА КОНГЛОМЕРАТИ ОТ ФИРМИ И ФИРМИЧКИ.ОБРЪЧИ СИНДЖИРИ И ТАКА НА ТАТЪКА.

2016.02.22 | 15:28

2
Турция не е спирала да се меси в нашата политика! И какво като са го изгонили, ще го замести друг! ама не е това целта, целта е да се пресекът пипалата на турция! Кога ще стане това? Когато се махнем от ЕС и изринем подкупните политици!
коко

2016.02.22 | 13:55

1
ДПС- не само фирма , а МНОГО фирми,които контролират голяма част от икономиката ни , и няма кой да ги проверява,защото са във властта.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини