Местан се чуди на Радан как хем е срещу Бойко, хем подкрепя Петър Москов (видео)

  • 17 февруари 2016 09:57

  • 1769
  • 0
Местан се чуди на Радан как хем е срещу Бойко, хем подкрепя Петър Москов (видео)
© Булфото

Независимият депутат Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в коментира от парламентарната трибуна изказването на Радан Кънев и позицията, която  зае лидерът на ДСБ.

Днес депутатите обсъждат първия вот на недоверие срещу кабинета „Борисов 2“ относно здравната политика на правителството.

Бившият лидер на ДПС съобщи, че днес ще подкрепи вота на недоверие. Той е категоричен, че днешното правителство не е стъпало на демократична основа и от него не могат да се очакват никакви демократични реформи. Според Местан управлението е загубило своята морална политическа легитимност.

Независимият депутат е категоричен, че е доста странна позицията ан Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и и ДСБ. Той се чуди как хем си срещу всички министри от кабинета, а защитаваш един от тях. Според него това е постмодерен политически продукт.
„След днешната позиция на колегите от ДСБ политическата сила и заряд на излизането им в опозиция вече е загубена“, каза още Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1769 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини