Осман Октай: Приравняването на Доган с Пеевски е тежък удар срещу самия Доган

  • 12 февруари 2016 09:50

  • 3403
  • 2
Осман Октай: Приравняването на Доган с Пеевски е тежък удар срещу самия Доган
©

"Това е последната употреба на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от от нашето задкулисие. Приравняването на Доган с Пеевски е тежък удар срещу самия Доган". Това каза бившият заместник-председател на ДПС Осман Октай пред "Хоризонт" в коментар на информацията, че Турция е забранила влизането в страната на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от.

Според Октай, ако мярката е била наложена само срещу Доган, това би могло да е чисто политически акт и знак към българските турци зад кого политически застава Турция – зад Доган или зад Местан. "За първи път на такова ниво държава от НАТО обявява хора за персона нан грата", посочи бившият ДПС функционер.

"Очаквам развитие около тази ситуация. Свързвам този акт и с двукратното посещение на главния прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в в Анкара, за които посещения не получихме информация", отбеляза Октай и прогнозира дълбоко сътресение в полето на ДПС.

Това е много силен удар срещу ДПС и модела "Доган", категоричен беше Октай. Той припомни тезата си, че България е станала територия на провокиране на напрежение между Москва и Анкара, между двама диктатори – Путин и Ердоган.

Относно изнесените от синдиците на фалиралата КТБ данни, Октай посочи: "Винаги съм казвал, че на тази пирамида са закачени хората от съдебната власт, прокуратурата, медиите и всички сектори, за да бъдат обслужващо звено на това задкулисие".

Последвайте канала на

Десислава Станева
3403 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.02.12 | 19:49

2
Ако напусне главният ви спонсор Дпс-то е умряло!
гост

2016.02.12 | 19:49

1
Брееееее .. един път и ти нещо умно да изрисишш Копеле

Добави коментар

Водещи новини