България на гражданите са готови на всичко за едно министерство, заяви Радан Кънев

  • 09 февруари 2016 08:39

  • 1892
  • 3
България на гражданите са готови на всичко за едно министерство, заяви Радан Кънев
©

Демократи на думи в България има много. ДСБ се оказа единствената партия, която слезе от власт доброволно заради нарушени принципи.

Това обяви в сутрешния блок на бТВ лидерът на партията Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и.

ДСБ винаги е била партия, която върви напред, изтъкна той.

„ДСБ е имала кредит много преди аз да съм председател и той е погасен много преди аз да стана председател. Този кредит никога не е бил обезпечен“ - така Кънев отговори на думите на съпартиеца му от РБ Антони Тренчев.

В тази връзка Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и уточни и че министърът на здравеопазването Петър Москов не представлява ДСБ във властта.

Дотук обаче не свършиха коментарите по адрес на бившите приближени до Кънев.
„България на гражданите са готови на всичко за едно министерство“, изтъкна политикът за новия образователен министър Меглена Кунева.
„Не бих могъл да подкрепя подобна кандидатура, защото не чух нищо съществено по основните проблеми на Министерство на образованието“, допълни той.

„Въпросът за Реформаторския блок е болен, защото аз съм измислил абревиатурата, аз съм предложил кои партии да влязат, аз съм поел удара“, изтъкна Кънев.

България има нужда от дясно. Ще обявим проекта си най-късно до президентските избори. Разбира се, може и Борисов да се самосвали от властта дотогава, завърши Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и.

Последвайте канала на

1892 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
123

2016.02.15 | 13:03

3
радане преключи и ти като провален политик като партийката си

2016.02.15 | 13:03

2
Радане ,до вчера и ти беше на опашката и си подвиваше опашката и лаеше за БОКО !
манев

2016.02.09 | 17:50

1
Г-н Кънев същесвува мнението, че вашите избиратели са най интелигентните. Ако ви последват ще важи приказката, че и най умния си "малко" прост. Не пиша (много прост) защото няма да е вярно.

Добави коментар

Водещи новини