Радан Кънев: Сотир Цацаров и Георги Колев са архитектите на този ВСС, те трябва да подадат оставки (

  • 27 януари 2016 11:34

  • 3867
  • 10
Радан Кънев: Сотир Цацаров и Георги Колев са архитектите на този ВСС, те трябва да подадат оставки (
© Булфото (архив)

Ние оставката на Висшия съдебен съвет винаги сме я искали. Искаме я и сега. Да не се опитват да си бършат ръцете с нас или с Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, защото си ги изцапаха сами при сговора да провалят конституционните промени.

Това заяви в кулоарите на парламента Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и, предаде репортер на Novini.bg. Той коментира вчерашното искане на управляващите за оставка на ВСС. Тези, които носят отговорност за това, че ВСС е бетониран, сега се опитва да си измие ръцете от тази отговорност. Цялата отговорност за евродоклада е на хората, които направиха този сговор, на основния му архитект - Цветан Цветанов в Народното събрание и моля с нас да не се опитват да си бършат ръцете, повтори Кънев.

ВСС не може да се саморазпусне. На всичкото отгоре - неграмотна работа. Няма такава процедура. Ако ще подават оставка от ВСС, моля да започнат с двамата архитекти в мнозинството - Георги Колев и Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в. Това са хората, които първи трябва да дадат пример, категоричен беше той.

С Реформаторския блок успяхме да постигнем промени в Конституцията. Ние от РБ отчитаме като грешка разпоредбите и преходните текстове в  Конституцията, с които се бетонира този състав на ВСС. Предстоят да се приемат много важни съдебни закони. Народното събрание трябва да работи много, за да се избегнат всякакви зависимости в съдебната система, каза на трибунка в парламента Кънев, след приключването на преговорите между РБ и ГЕРБ за анекса към коалиционното споразумение. Не трябва да премълчаваме кои са архитектите на това мнозинство. Не искам да задълбавам повече, защото знаете, че в РБ не всички решения се взимат с мнозинство. Ние от ДСБ имаме ясна позиция и ще я отстояваме. Нека да видим как ще реагира ВСС. Той не може да са саморазпусне или 25 човека да подадат колективно оставка. Най-голямата грешка е, че се допусна този ВСС да се бетонира, каза още Кънев.

Ние сме за отчетност на прокуратурата. В декларацията на ГЕРБ също има такъв текст. Никога не съм казал, че сме съгласни с всичко от декларацията на ГЕРБ. За това излизаме с наша декларация. Веднага след оставката на Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, аз обявих, че той свърши добре своята работа, каза Найден Зеленогорски. Констатациите в евродоклада са заявени ясно отдавна от българското общество. На всички е ясно, че ВСС не си върши добре работата. създават се непрестанни скандали и се забъркват някакви междуличностни отношения, вместо да се работи, каза още той.

Докладите на Европейската комисия са изживели своето време. Този е 15 поред, но резултати няма. В евродоклада е заявено ясно, че ВСС не си върши работата. Същото важи и за работата на главния прокурор. Споменати са и Конституционните промени, които не бяха довършени докрай. На всички е ясно, че главните архитекти на това мнозинство във ВСС са Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в и Георги Колев. Те първи трябва да подадат оставки, завърши Кънев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3867 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар

2016.01.27 | 19:51

10
i tiiiiii pedal=predateeeel
xxxxiiiiiiiiiiiiii-----------xxiiiiiiiiiiiiiiii

2016.01.27 | 19:51

9
mnogo sa go naduli toq analnia Radka
Веселин Василев

2016.01.27 | 19:51

8
Най-първата оставка трябва да е твоята.

2016.01.27 | 19:51

7
Radke muri i a3 sakam da ti go nazykam w putkata ma

2016.01.27 | 19:50

6
а ти бе тъпанарино? след разкритията че си педал и ти викат Рада Дълбоката как не те е срам да се показваш бе? искаш оставки?абе теб да не те е изсрал Костов? защото аз такава наглост не помня Оставка бе курв* мъжка педер*стка

2016.01.27 | 19:50

5
Радке,ако искаш да Го ползваш в дълбокото дупе,целуни Го,погали Го,Той ще порасте

2016.01.27 | 19:50

4
Радане имаш сперма по врътовръзката бе,избърши се не се излагай да се показваш така

2016.01.27 | 19:50

3
кандидата за Президент на България и Главнокомандващ Българската Армия - Рада Дълбоката

2016.01.27 | 19:49

2
Радке кур*************о, дълбоко гърлоооооооооооооо
Циркаджии

2016.01.27 | 15:41

1
И в глутницата има такива трудни моменти!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини