От РБ отговориха на Румен Петков: Говори пълни глупости

  • 09 февруари 2016 08:46

  • 1447
  • 1
От РБ отговориха на Румен Петков: Говори пълни глупости
© РБ

Много ми е интересно, точно АБВ ли ще говорят за отчетност. Ние управляваме привидно с тях. Мога да изброя четири ключови момента, в които те не подкрепиха правителството.

Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия депутатът от Реформаторския блок Антони Тренчев. Голямата драма, за която говори Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в, ще я обясня лесно. Колегите от ДСБ са превели над 70 000 лева на общата сметка на Реформаторския блок. Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в говори глупости. Това са ченгеджийските номера на АБВ. Те се опитват да саботират работата на правителството.Целта им е да не се приеме антикорупционния закон, защото ги е страх. 17 души от АБВ са си объркали данъчните декларации и ще говорят за отчетност и честност. Ако антикорупционния закон действаше, тези 17 души сега щяха да бъдат разследвани. Това беше целта им, за да не подкрепят Меглена Кунева за министър на образованието. Беше ясно, че ако нейната кандидатура не мине, няма да мине и антикорупциония закон.

ГЕРБ доведоха АБВ в управлението и те трябва да преценят ситуацията. АБВ извиват ръцете на правителството. Стига с тези ченгаджийски номера. Статистиката показва, че АБВ вече са с подкрепа около 1%. Така се получава, когато правиш политика в 21 век със средства от 20 век. Единствените, които трупат растеж сме ние и ГЕРБ, категоричен беше Тренчев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1447 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
гошо

2016.02.09 | 17:59

1
Е какво друго да отвърнат крадците?Много ясно,че ще отричат.

Добави коментар

Водещи новини