Николай Младенов за случая "Боевски": Позор е за България

  • 17 ноември 2011 08:14

  • 5944
  • 11
Николай Младенов за случая "Боевски": Позор е за България
©

През последните 20 години не се е правило достатъчно, за да се развиват взаимоотношенията ни, за да имаме възможност за екстрадация.

С Бразилия такова споразумение нямаме, заяви в интервю за сутрешния блок на Нова телевизия министърът на външните работи Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27.

Това, което може да се направи, евентуално след приключване на процеса, е някакво изключение за Гълъбин Боевски да излежи присъдата си в България, поясни външният министър.

Олимпийският ни шампион бе задържан с наркотици на бразилско летище в края на месец октомври.

Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27 съобщи, че е разговарял преди дни с министъра на външните работи на Бразилия и го е помолил за максимално добро отношение и  добри условия за Гълъбин Боевски.

Министърът призна, че положението на Боевски е сложно, защото няма и български посланик в Бразилия.

Младенов призна, че случаят с олимпийския ни шампион носи страшно много негативи за България. "Тръгне ли една такава новина по световните медии, каквото и да се каже, както и да приключи един такъв процес, петното много трудно ще се изтрие от името на страната ни".

"Моето лично мнение е, че подобен тип обвинения са наистина позорни", заяви Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27 и добави, че това не означава, че МВнР няма да направи всичко необходимо за Боевски.

"Нека да бъдем откровени към себе си, но когато такива обвинения се повдигнат за български гражданин, това е катастрофално за държавата ни", заключи Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27.

Последвайте канала на

Десислава Станева
5944 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
plamenp59

2012.03.05 | 22:21

11
Престъпникът си е престъпник независимо дали е с олимпиийско злато или не.Това е зрял човек отговорен за постъпките си и трябва да понесе негативите от тях.Четох колко бил направил за България като спортист.Е, това с кокаина едва ли е невинно прегрешение на малко дете.Каквото си посял ,това ще жънеш.
Владо

2012.03.05 | 22:21

10
Аз пък не разбирам защо останалите българи, хванати с мноооого по-малко ще лежат там, а за него да има изключение. Да не би да е по-малко престъпник, щото бил дигал щанги?????? Ми той у нас ще е в затвор само по документи, иначе ще си го засичаме по улиците и той ще продължава в същия дух. Защо всички най-гнусни хора у нас са толкова безнаказани?

2012.03.05 | 22:19

5
......''E нема такава Държава''....
44

2012.03.05 | 22:20

9
Младенов,курвоо ти си най-големия позор за България.

2012.03.05 | 22:20

8
Позор за България е по-скоро фактът, че през последните 100 години се взимат и се води само политически и икономически неизгодни решения и политика. И факт за това е мизерията на българският народ и почти неизвесността на държавата ни на европейската и световната карта! Един човек не прави държавата, тъй че Боевски не е мерило дали България е опозорена или не...по-скоро политиците ни опозоряват държавата и народа!
go6o

2012.03.05 | 22:20

7
i toq rodolubec ne propusna da osere bulgariq pred celiq svqt bulgari unaci bulgari unaci

2012.03.05 | 22:19

6
tq droga e bila za na6ite deca decata na bulgariq kade sa sega vsi4ki rodolubci za6toto toq zaslujava dvoino nakazanie posrami balgariq pred sveta i iska da otrovi na6ite deca za da jiveqt negovite zapalete i negovata ka6ta

2012.03.05 | 22:19

4
Ами дори и да е пренасял наистина наркотици (в което аз се съмнявам). Дори и да е било за България. Еми какво от това? Който е толкова няма акъл в главата си - ДА МРЕ! Значи дай да оплакваме някакви долни наркоманчета, а не човек, постигнал нещо значимо в живота си???

2011.11.18 | 09:34

3
Питате защо за Боевски има специално отношение? Ами единственото "специално", което виждам, е че тоя педераст Младенофф продължава и продължава да се опитва да унижи семейството на Боевски, макар и в крайна сметка сам да се унижава с приказките си. Вместо да плюете по Боевски, защо не попитате министъра защо МВнР не прави НИЩО в полза на КОЙТО и да е било българин извън България??? Спомняте ли си за случаите с английския посерко, който преди няколко години разби главата на един барман по Черноморието? Или австралиеца, дето наръга българин в центъра на София? Техните посолства казаха ли "тези хора са срам за нас"?! Или направиха всичко по силите си да им помогнат??? Можете ли да кажете в момента тези двамата къде се намират??? Прав е Славейков - НЕ СМЕ НАРОД, АМИ СМЕ МЪРША!!!

2011.11.18 | 08:45

2
Da bi mirno stoyalo, ne bi cudo vidyalo
Дончо

2011.11.18 | 08:25

1
Какво да направи външно за оевски и по спениялно този МладенOFF като адвокат ли го раздава, който каквото си е надробил да си сърба, като е олимпийски шампион дайте да е под закрила, а другите обикновенни българи по света дайте да ги оставим без подкрепа. Отвращавам се от политиците ни. Обичам родината България, но мразя Държавния апарат!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини