Мартин Димитров: Мирослав Найденов да си ходи

  • 17 ноември 2011 07:52

  • 887
  • 0
Мартин Димитров: Мирослав Найденов да си ходи
© Булфото

Моите критики към Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи стават все по - сериозни, заяви лидерът на СДС Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на в интервю за сутрешния блок на БНТ.

Една от тях е за пенсионната реформа, добави той. "Против нея сме категорично и предлагаме разумно предложение - доброволно увеличаване на пенсионната възраст." Според него  е нужно да има създадени стимули хората сами да искат да работят повече и съответно да получават по - висока пенсия. 

"Има хора, които спешно трябва да бъдат сменени. Например Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на, министърът на земеделието и храните, защото неговият сектор буквално е затънал", заяви синият лидер.

Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на заяви, че е нужно по-най бързия начин да се предприемат мерки за реформи и най - спешната е административната реформа.

"Тези хора от ГЕРБ, които могат да смятат започват да се сблъскват със сериозни проблеми, като например сериозен дефицит в пенсионната система. Дефицитът на НОИ е толкова голям, че той е страшен за държавата", каза Димитров.

"Най - лошото е, че ГЕРБ няма стратегия, няма план какво трябва да бъде направено", заяви още Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на и прогнозира, че ще започне прекрояване на бюджета.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
887 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини