Напусналата групата на "Атака": Не мога да живея в политическа шизофрения

  • 16 ноември 2011 17:16

  • 2335
  • 2
Напусналата групата на "Атака": Не мога да живея в политическа шизофрения
©

Депутатът Цвета Георгиева беше категорична, че след подкрепата си за проектобюджета на първо четене не може повече да остане в парламентарната група на "Атака".

Не се асоциирам с никого от напусналите партията, но не мога повече да сменям непрекъснато позициите си, не мога да живея в известна политическа шизофрения, заяви пред журналисти Георгиева, която напусна Парламентарната група на „Атака” и гласува „за” приемането на бюджет 2012 г. на Република България.

Тя допълни, че в политиката трябва да си последователен и по тази причина има нужда от свобода на действията си. "Очевидно е, че атмосферата в ПГ на „Атака” е такава в момента, към която аз не мога повече да имам принадлежност. Това е моята позиция. Не съм сигурна, че БСП и ДПС не са правили шмекерии по изборите, така че да влезеш в един отбор с тях...”, посочи Георгиева.

На въпрос - дали преди гласуването на бюджета колегите й от „Атака” и Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа са били наясно какво ще направи, тя заяви: "Трудно ми е да ви кажа с какво е наясно г-н Сидеров. Сигурна съм, че повечето от колегите от „Атака” ще ви кажат, че не са знаели. Спекулациите, които могат да се появят, са изцяло в сферата на спекулиращите".
 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2335 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
аза

2013.09.19 | 11:00

2
Не говори глупости ! Кажи колко ти платиха и какво ти дадоха , за да напуснеш Атака .Народа ти е гласувал доверие ,а ти си си пълнила гушата .Радвам се ,че безобразие като теб ,няма да е в редиците на националистите !! АТАКА ! ПОБЕДА !
az

2013.09.19 | 11:00

1
нямате ли аптека до вас, помогнете на един болен човек

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини