Зеленогорски: Кандидатурата на Меглена Кунева трябва да бъде обсъдена още тази седмица в НС

  • 01 февруари 2016 14:56

  • 1850
  • 4
Зеленогорски: Кандидатурата на Меглена Кунева трябва да бъде обсъдена още тази седмица в НС
© Булфото (архив)

Темата за новия министър на образованието трябва да бъде обсъдена в българския парламент още тази седмица.

Това заяви днес в Плевен съпредседателят на Реформаторския блок Найден Зеленогорски и заместник-председател на партия Движение "България на гражданите". Той бе категоричен, че темата за образователния министър има нужда от спешно решение. По думите му не може да се очаква подкрепа на кандидатурата на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 от ДПС и БСП, но все пак изрази своята изненада от "доста острата атака на социалистическата партия срещу нея". Убеден съм, че госпожа Кунева ще може да сформира стабилен екип и да направи много за българското образование, добави Зеленогорски. "За мен министрите са политици, а не експерти. А политиците са политици, за да имат политическа воля и да следват целите на обществото", аргументира се Зеленогорски. Според него в министерството на образованието има "прекрасни хора, експерти", с които да се свърши експертната работа.

На журналистически въпрос Зеленогорски отговори, че според него Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 е "много решителен и много твърд политик" и изрази своята убеденост, че тя ще има политическата воля да извърши реформите в образованието. Един от големите проблеми на българското общество е това, че образователната ни система не дава добър продукт и се нуждае от реформи, които г-жа Кунева със стабилен екип може да постигне, каза още заместник-председателят на партия Движение "България на гражданите". Днес Найден Зеленогорски участва в Плевен в панихида, която бе отслужена пред паметника на жертвите на комунистическия режим, издигнат на гаровия площад "Иван Миндиликов".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1850 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Този за какъв се мисли

2016.02.02 | 07:49

4
ЕЕЕЕ тоя как се охилил мазно все едно е хванал Бога за ..ро.га! Ей тези излязоха големи ламтежниции за власт !

2016.02.01 | 21:19

3
Синия горски ,що се не хванете с Кривоустка за ръчица и да намерите по дълбоко място ...........

2016.02.01 | 21:19

2
Тиквоча се събра с Политбюрото на БКП ! Пръмова е Кунева бе , тиквииии тъпииии ! Тиквоча е червен до ушите , който се продаде на янките и турците , за да краде и продаде България ! Предател и то от най - мръсните !!! САМО ВОЛЕН СИДЕРОВ !!!
гошо

2016.02.01 | 21:19

1
Соросоиди деформирани!

Добави коментар

Водещи новини