Цветанов: Партиите са в правото си да лансират големи теми

  • 20 януари 2016 10:57

  • 1028
  • 3
Цветанов: Партиите са в правото си да лансират големи теми
© Булфото

Политическите партии и представителите на съответните институции са в правото си да лансират големи теми, които да бъдат обществено дискутирани. Това каза пред журналисти председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа по повод предложените от АБВ промени в Конституцията.

„Смятам, че към настоящия момент в 43-то НС трудно ще се стигне до подобен консенсус от 180 гласа, които да подкрепят каквато и да е конституционна промяна. Повече го отдавам на предстоящите президентски избори. Всеки ще може да представя съответните си аргументи за конституционни промени“, заяви Цветанов. Трябва да бъдем реалисти, добави той.

Попитан дали е съгласен с прогнозата на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, че президентските избори ще предизвикат война между партиите, Цветанов отговори: „Като председател на най-голямата парламентарна група ще се придържам към толерантност, прагматизъм и гаранции за стабилността на държавата. Това е, което прави парламентарната група на ГЕРБ, това прави и председателят на ГЕРБ в лицето на министър-председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Това са негови усещания от цялостната емоция, която наблюдаваме в последните няколко седмици като атаки към стабилността на правителството. Затова премиерът го казва с огромна загриженост и безпокойство“, каза Цветанов.

"Не трябва да се забравя периодът 2013-2014 г. Тогава страната ни се нуждаеше от подобна стабилност. Видяхте, че конфронтацията доведе до предсрочни избори, но в никакъв случай не очертава по-дългосрочната перспектива на държавата и растеж“, добави Цветанов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1028 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
FM

2016.01.23 | 17:57

3
Партиите са в правото да лансират курвенлък.
ВАЖНО!

2016.01.20 | 20:41

2
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

2016.01.20 | 17:02

1
на този защо му е толкова дълъг носа - не може да е случайно

Добави коментар

Водещи новини