Олигархия ли е Доган?, питали поддръжниците на ДПС (видео)

  • 14 януари 2016 11:26

  • 3200
  • 4
Олигархия ли е Доган?, питали поддръжниците на ДПС (видео)
©

Тъй като независимите депутати са с ограничено време за изказване и вчера отцепниците от ДПС нямаха възможност да говорят, днес на трибунка в кулоарите на парламента Хюсеин Хафъзов заедно с останалите си колеги заявиха, че в рамките на този парламент, те остават да работят като принципна опозиция, предаде репортер на novini.bg.

Ще отстояват политики, свързани с евроатлантическото партньорство и бъдеще на страната, казаха те. Всички въпроси, свързани със стратегически важни теми, относно европейското бъдеще на страната ще бъдат обсъждани от тях и ще водят разговори дори и с управляващите по тези теми, обещаха отцепниците.

„Всички знаем как се стигна до тук – с една паметна декларация, но тя не отразява вижданията на нашия избирател. Според нас ЕС не е Съюз със слаби позиции. Всичко това, което казват бившите ни колеги от ДПС, че структурите на Движението са стабилни, това не е точно така. Някои искат нашите оставки, за да могат да влязат на нашите места. Членовете на триумвирата обиколиха избирателите на ДПС и макар, че заявиха стабилност и поддръжка не казаха, че избирателите са задавали въпроси: Олигархия ли е Доган?“, каза Хафъзов. „Наистина може би част“, поясни Хафъзов, „са лоялни и стабилни, защото те са обвързани“. „Но вярвайте, че избирателят не одобряват това, което се случи с г-н Местан. Все още се цели да бъде очернен образът на Местан, но това няма как да стане. Местан бе отстранен заради политиките, а не заради неговите качества. Местан никога не се е отнасял с нас авторитарно по време на заседание на ПГ. Не е вярно, че той се е налагал. Дори е имало колеги, които са му противоречали“, каза той. Хафъзов обясни и, че е обиколил своя избирателен район, но навсякъде му е бил оказан натиск от избиратели да не напуска парламента, за да не предаде Местан. „Това, което се случва може би е добро за нас, за ДПС да се оздрави, но най – вече е добро за страната“, подчерта Хазфъзов. „ДПС вече няма полезен ход“, заключи той.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3200 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Людмила Кенова

2016.02.07 | 19:06

4
Този господин преди изборите тръгна на война с бесилка напред - ще дойде виодов ден - в затвора там му е мястото
морския

2016.01.17 | 16:35

2
Този отдавна трябваше да е в единична килия и да разговаря само със служители на ДАНС!
зз

2016.01.17 | 16:35

3
Не само той.
Кюстендилци

2016.01.17 | 16:35

1
Мистане,искам да разцепиш ДеПиСето на три,като турски гъз в ДиарБекир!!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини