"Атака": НС да осъди намесата на Турция във вътрешните работи на България

  • 13 януари 2016 13:39

  • 1467
  • 8
"Атака": НС да осъди намесата на Турция във вътрешните работи на България
© Булфото

„Атака“ внесе в парламента декларация, с която иска Народното събрание да осъди намесата на Турция във вътрешните работи на България.

От партията на Сидеров изтъкват като основателна причина изнесената в българското общество информация за оказван натиск от страна на официални представители на турската държава върху български политици и партийни деятели. Националистите отчитат факта, че официални представители на Турция многократно са участвали в провеждането на масови политически мероприятия на територията на България. „Атака“ изтъква още думите на министър-председателя г-н Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за оказван върху него натиск от страна на ръководни фактори в Република Турция.

В мотивите си „Атака“ пише, че дипломатическият натиск и прякото вмешателство във вътрешните ни работи от страна на Турция е процес, съдържащ дълга историческа фактология, с която партията вече над 10 години запознава българската политическа класа, българските медии и обществеността като цяло. Днес със съжаление трябва да признаем, че през всички тези години, в които партия „Атака“ посочваше недопустимите действия на Турция по отношение на нейната външна политика и пряката намеса във вътрешните ни работи, поведението на южната ни съседка беше многократно неглижирано от всички управляващи политически партии и коалиции в страната ни. Благодарение на бездействието на българските правителства в тази насока, намесата на Турция във вътрешните ни работи достигна един своеобразен апогей, на който станаха свидетели всички български граждани.

По думите на националистите се е стигнало дотам, че министър-председателят на Турция Давутоглу, както разбира се и Реджеп Ердоган   провеждат тайни и неофициални срещи с лидера на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в, както и с други народни представители от 43-то Народно събрание.

Нещо повече, министър-председателят г-н Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, запозна обществото, че бил атакуван от дипломати в българската столица и от Анкара да приеме разговор с колегата си Ахмет Давутоглу.

След извършения сериозен дипломатически натиск, г-н Борисов е приел телефонен разговор с Давутоглу, а последният с действията и думите си е извършил опит за пряка намеса във вътрешно-политическия живот на страната ни, респективно във вътрешните работи на България.

Затова „Атака“ настоява 43-то НС да осъди поредната абсурдна намеса във вътрешните работи на България от страна на Република Турция.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1467 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
аТАКА са турци!

2016.02.03 | 11:21

6
Е,и? Само знаете да лаете,помяри и мастии от аТака. Какво като осъдим на думи ви питам,2013 прибрахте лирите от Турция да свалите ГЕРБ и да загубим Енергийните проекти които се озоваха в Турция,нали? Продажна,миризлива сган сте аТаклЪ,еничари.
гЪрбав

2016.02.03 | 11:21

8
гЪрбав турчин да се наричам - първа радост е за мене!!!
tikvata boikoygly =turzin

2016.02.03 | 11:21

7
ti kopele si turzin ot grob
XXL

2016.02.03 | 11:21

5
НС НЕ Е СЪЗДАДЕНО ДА ОСЪЖДА НИТО ДА УПРАВЛЯВА.ТО ВСЪЩНОСТ Е ЕДНА ТЪРГОВСКА КАМАРА НА ТЪРГОВСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ.ЗАЩИТАВАЩИ КОРПОРАТИВНИ ИНТЕРЕСИ

2016.02.03 | 11:20

4
АТАКА пак ГО нахлузи на ТИКВАТА и ГРОБ ! ДАВАЙ ВОЛЕНЕ ! БЪЛГАРИЯ е с теб !

2016.02.03 | 11:20

3
Ох , бай Местане , всяка вечер те сънувам ,не мога да забравя романтичните вечери в сараите !!МЪКАААААА, ГОЛЯМА МЪКА , БРАТЯ ОТ ДПС , ЗАЩО ИЗГОНИХТЕ БЛАГОДЕТЕЛЯ МИ ? ЮРУУУУУУУУУУШ !!!

2016.02.03 | 11:20

2
Абсолютно е прав!! Само Волен казва истината и му пука за националните интереси
2%

2016.02.03 | 11:20

1
XaXo :)

Добави коментар

Водещи новини