Яне Янев: РЗС става конструктивна опозиция

  • 13 ноември 2011 14:35

  • 882
  • 1
Яне Янев: РЗС става конструктивна опозиция
© булфото

Партия "Ред, законност и справедливост" от крайно радикална опозиция става конструктивна и ефективна - това е решил по време на двудневното си заседание в Гълъбово управителният съвет на партията, съобщи днес на пресконференция в Стара Загора лидерът на РЗС Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,.

"България е в изключително деликатна ситуация във финансов и икономически аспект, предстоят важни решения за държавата, които не зависят само от управляващата партия", каза Янев. Българският народ, в средата на мандата на правителството, даде пряк вот, който е безпрецедентен през последните 22 години и ние сме длъжни да се съобразим с волята на суверена, добави лидерът на РЗС. Той уточни, че партията остава на своите позиции, но "не бива да бъде опозиция на всяка цена".
Янев каза, че в парламента РЗС няма да подкрепи подписката за касиране на президентските избори. По думите му "партията не може да се включи в опасния сценарий, който да удължи мандата на настоящия президент заради липсващ отговор на такъв казус в конституцията на България". Ето още едно доказателство, че нашата страна има нужда от нова конституция, заяви Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,.

Той съобщи, че утре РЗС кани вицепремиера и министър на финансите Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи на среща, по време на която ще бъдат
представени предложения за бюджета за следващата година.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
882 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
sportnamedicina.com

2011.11.13 | 19:52

1
Посетете първия професионален сайт в България за спортна медицина www.sportnamedicina.com

Добави коментар

Водещи новини