Иван Костов: "Атака" действа чрез "Уикилийкс"

  • 27 май 2011 08:31

  • 1907
  • 0
Иван Костов: "Атака" действа чрез "Уикилийкс"
©

Важно е какво казва Американското посолство, а то каза, че тази информация е имана предвид, но американската политика е нещо съвсем друго.

Това каза в предаването на Нова телевизия „Здравей, България“ Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -, лидер на ДСБ и съпредседател в „Синята коалиция“ по повод публикуваните грами за Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в „Уикилийкс“

Такава информация създава определен контекст, с който се вземат политическите решения, но в никаъв случай не е политика. Ако четем внимателно написаното, то не се опровергава, допълни Костов.

По отношение на „бутането“ на Борисов председателят на ДСБ каза, че нас непрекъснато ни побутват от Европейския съюз и то е същото. Това, според него, се случва винаги, когато в страната няма енергия и воля, да се върви по пътя на реформите и затова тези, които са ти партньори дават рамо.

„Политиците разсъждават с реалности. Трябва да отчиташ фактите и реалностите, а не да си въобразяваш“.

„Атака“, която приемат само в Руското посолство може да действа чрез "Уикилийкс", с което иска да сплаши правителството като оттегли подкрепата си“, допусна Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -.

Последвайте канала на

1907 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини