Правителството ще обсъди Стратегия за противодействие на радикализацията и тероризма

  • 29 декември 2015 17:46

  • 1324
  • 2
Правителството ще обсъди Стратегия за противодействие на радикализацията и тероризма
© Novini.bg

На редовно заседание правителството ще обсъди утре Стратегия за противодействие на радикализацията и тероризма (2015-2020 г.) и План за изпълнение на тази стратегия, съобщиха от пресцентъра на Министерския съвет. Предложението се внася от Румяна Бъчварова, вицепремиер и министър на вътрешните работи.

Кабинетът ще разгледа и план за 2016 г. за изпълнението на Националната стратегия за демографско развитие на населението в България (2012-2030 година).

Министърът на финансите ще внесе за обсъждане промени в Устройствения правилник на агенция "Митници".

МС ще разгледа и доклад на финансовия министър за наемане на две адвокатски дружества, които да помагат за преуреждането на отношенията на държавата с AEC "Марица Изток 1" и "КонтурГлобал Марица-изток 3" по договори за дългосрочно изкупуване на електрическа енергия, както и процесуално представителство в бъдещи международни арбитражни и съдебни дела.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1324 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Няма друг начин

2015.12.29 | 21:48

2
Забранете исляма и депортирайте всеки откаже да напусне тази варварска подтисническа идеология.
хохохо

2015.12.29 | 21:47

1
Тези ме размиват. Ще разположат поделение на жандармерията в Пазарджик- циганскта махала??? Пак там ще съборят частнат джамия??? Частна е джамията защото не е към главно мюфтииство. Ще извикат турския посланик да обясни какво прави Местанчо в посолството и защо чужд дипломат обикаля религиозни сборища?

Добави коментар

Водещи новини