Младежкото ДПС-Разград: "Гордеем се с Вас, г-н Доган"

  • 29 декември 2015 10:04

  • 3269
  • 8
Младежкото ДПС-Разград: "Гордеем се с Вас, г-н Доган"
© Булфото

С декларация, приета на заседание вчера, Общинското ръководство на Младежко ДПС-Разград изрази подкрепа и възхищение от речта на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от и решенията, взети на последното заседание на партийната централа. Младите депесари от Разград считат, че с речта си почетният председател на ДПС е събудил голяма част от обществото, което било заспало „дълбок сън“. „Ние сме с Вас и се гордеем с Вас!“ – завършва изявлението на Младежко ДПС-Разград.

Ето целият текст на декларацията, изпратена до Ахмед Доган:

Уважаеми д-р Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, ПП Движение за права и свободи от основаването си през 1990г до сега, е била независима обществено-политическа организация, която зачита правата и свободите на всички български граждани, в съответствие с Конституцията и нормативните актове на РБългария. Младежко ДПС - Разград, като част от дълбоките „корени“ на нашето „вековно дърво“, в стремежа си да съхрани и надгради постигнатото за развитието и утвърждаването на ДПС, доказа и ще продължава да доказва висотата на постигнатите до момента позиции.

Ние, младежите, „Авангардът“ на ДПС Разград с настоящата декларация изразяваме своето възхищение и гордост от смелата Ви гражданска позиция, изразена във Вашата справедлива РЕЧ изнесена на 17.12.2015г. и заявяваме, че заставаме зад взетите от Вас и ЦС на ДПС решения за възобновяване на ПП ДПС, в името на националните интереси на РБългария и сигурността на българските граждани. Особено тревожно за нас е, че не се взема ясна позиция за доброто развитие на нашата страна, но и радостното за нас е факта, че Вие сте единственият български политик, който има зрял политически разум, на който му „пука“ за България, и който не би позволил да бъдат потъпкани интересите на страната в която живеем, в която са живели и нашите деди. С Вашата реч г-н Доган, Вие събудихте голяма част от обществото ни, което беше заспало в „дълбок сън“. Ние настояваме сега и за в бъдеще да не се допуска компромис в името на правата и достойнството на всички нас - българските граждани, независимо от етническата принадлежност, за следване на националната политика.

С тази декларация изразяваме благодарността, гордостта и единството ни, затова, че Вие публично пред цяла България, ИЗТОКА, ЗАПАДА и пред цял СВЯТ за пореден път доказахте, че сте достоен български политик, който защитава интересите, правата и свободите не само на Вашите избиратели и младежта, а на всеки един гражданин на Република България. Ние сме с Вас и се гордеем с Вас! С уважение: Общински съвет на Младежко ДПС – Разград“

Последвайте канала на

Нора Виткова
3269 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
риба

2016.01.17 | 15:32

8
Бих изписала думата `ДОГАН` със златни букви!

2016.01.17 | 15:30

7
Комсомолци-кюрди ...това е много извратено...
dps

2016.01.17 | 15:30

6
yyyyyyyiiiiiiiii

2016.01.17 | 15:30

5
Доган сложи цялата ,всичката българска политическа паплач в малкия си джоб ..Достоен български държавник , не българска подлога на чужди интереси .Българи, осъзнайте ,се друг втори като него няма .Всеки български помияр и предател ,трепери да не изпусне държавната ясла ,както бе казал политика и радетеля на българската държавност г-н Доган.
ДОГАН ГО НАХАКА ЦЕЛИЯ НА воленуглу ПЕРХЕДРОЛА хаха

2016.01.17 | 15:29

4
МАМА ТИ ДА ЕВА ЯЛОВ БОКЛУК ПЕРХЕДРОЛЕН ЗАЩО ДОГАН ТЕ ЕВА МА КУРВОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО
gost

2016.01.17 | 15:29

3
Protiv DPS sam,no ne moga da si izkrivia duschata i schte kaja: Svaliam mu schapka na Dogan za taia re4//Drug e vaprosa dali misli tova,koeto govori//.
gerbce

2015.12.30 | 01:31

1
skoro i te 6te si promenqt, sigurno o6te im davat nqkoj kokal. deliormana sa nomer edno patrioti samo za rusiq, iskame da si karame 20 godi6ni ladi, da 4akame na opa6ki za portokali i banani na nova godina i da se varne modela korekom, kato dojdat danki da ni tekat ligite. da jivveee komunizma da jiveee rusiq

2016.01.03 | 06:55

2
Не се заблуждаваи русия не е ссср в кой век живееш в 20-сети, гледай напред вече сме 21 век

Добави коментар

Водещи новини