Мариана Георгиева и Венцислав Каймаканов остават в ПГ на ДПС?

  • 29 декември 2015 09:47

  • 2648
  • 1
Мариана Георгиева и Венцислав Каймаканов остават в ПГ на ДПС?
© Булфото

Мариана ГеоргиеваМариана Георгиева Мариана Георгиева-Бенчева от Института за български език на БАН пое министерството на младежта и Венцислав Каймаканов са избрали да останат в парламентарната група на ДПС, а не да последват Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в в ново партийно строителство.

Това коментираха вчера депутати от движението неофициално, пише 24 часа. Мариана ГеоргиеваМариана Георгиева Мариана Георгиева-Бенчева от Института за български език на БАН пое министерството на младежта беше министър на младежта и спорта в кабинета “Орешарски”, състудентка е на Местан и минава за негова близка. Каймаканов бе назначен за областен управител в Пловдив от Пламен Орешарски. Срещу Каймаканов също имаше протести, а самият Местан обяви, че прекарал вечерта на рождения си ден с Каймаканов.

Същите източници твърдят, че в групата на ДПС ще се завърнат изключените Гюнай Хюсмен и Муса Палев. Те водиха своя кампания и изместиха партийно спуснатите листи на парламентарния вот и бяха изключени от ДПС заради ползването на преференции. На местните избори Гюнай Хюсмен издигна свои кандидати за кметове на Исперих и Кубрат чрез партията на Илияна Раева “Обединена България” и би тези на ДПС.

"Бих се върнал, ако поканата дойде както стана отлюспването ми - официално, от трибуната за пресконференции в парламента. По примера на премиера, който каза, че между Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от и Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в избира България, аз като дребен политик от Лудогорието преди близо година съм избрал “Обединена България” - тая жена повярва в мен и даде своята бюлетина да издигнем нашите кандидати, които бяха успешни”, заяви още той. Все пак той даде да се разбере, че е склонен да се завърне. “Нека видим след Нова година кой къде ще сяда, ще коментирам тогава”, каза Хюсмен.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2648 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
+

2015.12.30 | 21:14

1
Турците ги разбирам, ама Мариана Георгиева и Венцислав Каймаканов чий го търсят в ДПС. И те ли за ислямизация работят, за турски втори език, сигурно и изучаване на Корана в училище...Що за висше мекере трябва да си...

Добави коментар

Водещи новини