Скандалите между Кънев и ГЕРБ не спират, лидерът на ДСБ предрече държавата да рухне (видео)

  • 18 декември 2015 10:23

  • 7994
  • 22
Скандалите между Кънев и ГЕРБ не спират, лидерът на ДСБ предрече държавата да рухне (видео)
© Булфото (архив)

Първо искам да отбележа, че в решението ни как да гласуваме при избора на Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на, няма нищо лично. Този вот е за правителството и за водената политика.

Това каза от парламентарната трибуна съпредседателят на парламентарната група на Реформаторския блок и лидер на ДСБ Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и. Има обаче някои специфики в нейната кариера. Тя е заемала постове в служебните кабинети, за които е нямало подходящи и силни кандидати. Тази номинация показва две неща. ГЕРБ нямат сериозен и силен кандидат за министър. Второто е, че в  държавата няма решение на тежката институционална криза. Кандидатурата на Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на е знак за наближаващи предсрочни избори, предрече Кънев.

Държавата ще рухне, публичните финанси ще рухнат. Това не е обвинение към една партия, а към всички управляващи и управлявали партии. Държавата ще рухне и заради политическата корупция. В момента има преконфикурация на парламентарното мнозинство. При гласуването на Конституцията видяхме, че и БСП също може да се цепи. Може да очакваме, че част от БСП също ще подкрепя политиката на правителството, ако им обещаят, че няма да има промяна на статуквото и спиране на реформи. Без реформи няма стабилна държава. Ще може да разчитате на нашите гласове, ако и когато влезете в истинската битка. Когато почнете истинските реформи, тогава ще получите нашите нашите гласове. Днес няма да ги получите, категоричен беше Кънев.

Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на от ГЕРБ не остана длъжна на Кънев и веднага му отговори. Вашата партия беше създадена с разцепление. Вие взехте всички активи на СДС. Защо, като говорите за рухване на държавата и раздута администрация, не изтеглите всичките си кадри от властта, които бяха назначени по ваше желание? Защо говорите за предсрочни избори? Това правят и от ДПС, които вие не спирате да пришивате към ГЕРБ. Вие ходихте на колене при Лютви Местан за историческия компромис. Трябва да се работи за реформата и България, а не за един човек. Трябва да се държим отговорно. Ако наистина искаме да има реформи, трябва да бъдем единни, а не да се ритаме по кокалчетата, обяви Янчева.

В разговора се намеси и Лютви Местан, който репликира и двамата. Госпожо Караянчева, да ви приличам на прокажен? Аз съм разговарял и с вашия председател Бойко Борисов. Не виждам нищо лошо в това, че сме разговаряли с г-н Кънев и то за нещо толкова важно, като промените в Конституцията, обяви Местан.

ДПС смята, че има обективна необходимост от предсрочни парламентарни избори и то не, за да спрем реформата, а точно обратното.Това правителство, въпреки мантрата за стабилността, не е в състояние да генерира реформи. Вашето излизане от властовата формула е най-категоричното доказателство, че това не се случва. Не само частта за съдебната реформа, а въобще. Това не е управление за реформите, а управление на говоренето за реформи и думата реформа отдавна загуби собствения си смисъл. Без реформи няма развитие. Без развитие няма стабилност, ерго управлението ви е обречено на неуспех. Изборите вече са необходимост, обърна се Местан към Кънев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
7994 22

Свързани новини

Коментари 22

Добави коментар

2015.12.22 | 12:22

22
25 години само ибрик, след още 25г няма и кой да ги избира защото само орките ще останат
смрад депутатска

2015.12.22 | 12:22

21
захапаха се мръсните помияри
1

2015.12.22 | 12:22

20
Радане с теб сме! Честен и достоен, както и Христо Иванов, жалко че такива българи не виреят в нашата родина. Тука хората се радват на бивши мутри със зеленчукови прякори, луди перхидролени джуджета или прото изпитват апатия към политиката и затова сме на това дередже....
Демократос

2015.12.22 | 12:22

18
Един нормален политик, образован и честен и тука байганьовците ще се скъсат да го плюят. Няма да се оправим...

2015.12.22 | 12:22

19
koi we? rada dulbokata - 4esten politik? hahahah

2015.12.22 | 12:22

17
Радане държавата отдавна е рухнала от толкова години сме държава от третият свят!

2015.12.22 | 12:22

16
gultai radkeee

2015.12.22 | 12:22

15
Палето на Костов маи си е повярвало !!!!

2015.12.22 | 12:22

14
ega ti tupungera travestit ,gadno mi e da go gledam

2015.12.22 | 12:22

13
Тоя си бърка в дупките с Болен и Бареков!Поредният педал ,които цели дестабилизация на България!
BOIKOOOO PAZAWRA NA ERDOGAN-SMURT KURWOOOOO

2015.12.21 | 21:28

3
na teb ti burkat po dupkite pedalzo i na kurvata boiko-turci vi skusaxa xalkite ,lapai i se dupi vednaga kopeleeeeee ot grob
BOIKOOOO PAZAWRA NA ERDOGAN-SMURT KURWOOOOO

2015.12.21 | 12:33

1
burkat si v dupkite s kurvata boiko
Силви

2015.12.22 | 12:22

12
Много се страхува Костов нали,той ли те ръчка да контрираш всичко което ще се прави в правосъдната система,от злоба току виж е измислил и някоя супер гадория за да си спаси кожата и ти Радане ще я изпълниш за да пляскате в хор с Костов.Не искате промяна ,а емитация и подмяна ,но неможе повече въздухарски работи,трябва истински ,з да вярват хората в тази система и за да има движение,напредък в тази държава,все едно кой ще ги прави но ТРЯБВА.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини