Цачева се обърка, представи Екатерина Михайлова за кандидат за правосъден министър (видео)

  • 18 декември 2015 09:06

  • 1839
  • 1
Цачева се обърка, представи Екатерина Михайлова за кандидат за правосъден министър (видео)
© Булфото (архив)

Започнаха дебатите по избор на нов правосъден министър в Народното събрание.

Всички министри са в пленарна зала, с изключение на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който все още е на посещение в Брюксел. Поради тази причина кандидатурата на Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на беше представена от вицепремиера Меглена Кунева, която прочете кратка биографична справка за кандидата за министър на правосъдието.

В началото на заседанието председателят на парламента Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 се обърка и покани в зала кандидата за нов министър - Екатерина Михайлова. Народните представители започнаха да се смеят и дюдюкат, но Цачева не има остана длъжна. "Обърках се, обърках се. Да влезе Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на. Стига цялата зала се е веселила на мой гръб", ядоса се тя.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1839 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.12.18 | 15:07

1
"Обърках се,обърках се!" Ти ли си се объркала,Лисо?Изобщо не се е объркала!Я си кажи правичката, някой идвал ли е при теб да ходотайстваш за този пост ? А?

Добави коментар

Водещи новини