Христо Иванов недоволен от изказване на Борисов

  • 17 декември 2015 13:29

  • 3441
  • 3
Христо Иванов недоволен от изказване на Борисов
© Булфото

Крайно време е да се спре с тази практика.

Така правосъдният министър в оставка Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския коментира думите на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който преди няколко дни заяви, че му се вижда несериозно определени съдии, които са били политици или са кандидатствали за политически постове, да се правят на обективни. С голямо съжаление коментирам, че премиерът се намеси по тази тема, каза Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския след поредния провален избор за председател на Софийския апелативен съд.

По-рано днес ВСС отхвърли за втори път кандидатурата на Нели Куцкова за поста. Нито участието в изпълнителна власт, нито кандидатирането за вицепрезидент може да бъде тълкувано априори негативно за някой магистрат, посочи още Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския. Голямо безпокойство предизвиква фактът, че този изключително голям и важен съд за пореден път няма избран председател, каза Иванов и изрази надежда след празниците ВСС да се върне с малко по-ясна воля каква отговорност ще поеме за управлението на САС.

Очевидно е, че напрежението в обществото и съдебната власт нараства, заради дълго трупани проблеми, които сега излизат на повърхността. Този ВСС работи трудно, с много конфликти, които вадят на повърхността различни проблеми, каза Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския и си тръгна от последното за годината заседание на ВСС, но с букет от членовете му, като министър в оставка.

Очаква се утре той да предаде поста на предложената от премиера Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на, ако парламентът одобри кандидатурата й.
Сутринта пред сградата на ВСС се бяха събрали двайсетина младежи, които стояха с гръб към сградата на съвета, но с плакати срещу изказването на председателя на ВКС Лозан Панов по време на отбелязването на 135-годишнината на съда.

Последвайте канала на

БТА
3441 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
kiro

2015.12.18 | 10:23

3
Каква реформа ще правите в съдебната система. Работата е ясна, просто трябва съдиите да спрат да вземат подкупи и да съдят по съвест. Каквато и реформа да направите, съдиите като не струват и вземат подкупи резултат няма да има. Май сме стигнали до положение в съдебната система, в което само калашника може да реши проблема.

2015.12.18 | 10:23

2
Иванов...късно е либе за китка..ти сам си сложи прът в колелата....ти сам си подаде уставката. ...а сега даваш акъл...Да си мислил...

2015.12.17 | 18:16

1
kur za boiko pedala

Добави коментар

Водещи новини