Румен Петков: Днес няма да има взривове в парламента

  • 16 декември 2015 09:42

  • 1467
  • 1
Румен Петков: Днес няма да има взривове в парламента
© Булфото (архив)

Аз се надявам политическите сили да бъдат достатъчно последователни в позициите си, както сме ние от АБВ. Аз съм малко притеснен от факта, че някои колеги се правят на изненадани. Говоря за политиците, които вчера бяха на протеста. Не мисля, че днес може да се получи някакъв взрив в Народното събрание.

Това каза в сутрешния блок на БНТ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в, зам.-председател на АБВ. Една от дълбоките грешки на министър Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския беше, че част от тези решения, които днес се развяват като съдебна реформа, ние сме ги предложили в Закона за съдебната власт. Някой обаче реши, че тези промени трябва да минат през Конституцията и това усложни процеса.  Аз съм далеч от мисълта сега всички да обвиняват за всичко бившия министър. Обществото трябва да прецени дали някой не иска да яхне прокуратурата. Не трябва да създаваме двоен стандарт към съдебните гилдии. Съдиите трябва да излязат и да кажат точно какво искат. Ние от АБВ искаме бързина, качественост и справедливост в съдебната система. Ние продължаваме да настояваме, че в парламента трябва да се създаде съвет по съдебната реформа. Трябва да се прави разлика между промени в Конституцията и съдебна реформа, поясни Петков.

Ние сме внесли исканията, заради които Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския подаде оставка, в Закона за съдебната власт и те можеха да минат много елегантно. Не разбирам защо трябваше тези промени да се правят през Конституцията. Това само бави решаването на проблемите в съдебната система, разкри Петков.

Той коментира и темата за поведението на ДСБ, Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и и Реформаторския блок. Обществото се обърква. Не мога да разбера, как така си в опозиция, но участваш в управлението. Петър Москов направи личен избор. За мен той взе правилното решение. Другото беше да влезем в едни трусове на нестабилност. България има достатъчно проблеми, за да си създаваме още. Най-вероятно, наистина влязохме в президентска кампания. Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и има шанс да се кандидатира за президент. Не искам да коментирам дали има шанс да стане президент. Хубаво ще е да се проведат разговори в лявото за предстоящите избори. Нашата ръка е протегната. В България имаме тежки проблеми заради действията на президентската институция в последните години, категоричен беше бившият вътрешен министър.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1467 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Веселин Василев

2015.12.16 | 11:10

1
Аде,бе!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини