Георги Първанов: Изборите отминаха, идва зимата, а тя ще е много тежка

  • 11 ноември 2011 11:57

  • 2216
  • 1
Георги Първанов: Изборите отминаха, идва зимата, а тя ще е много тежка
©

С новоизбраният президент Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното вече се срещнахме. Обсъдихме така, както е редно част от нещата, които трябва да бъдат направени от нашите екипи, за да има едно безболезнено предаване на властта.

Това заяви на пресконференция президентът на Република България Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в.

Аз съм удовлетворен от това, че г-н Плевнлиев многократно обяви намерението си за надграждане, което е било и моя основна линия в политиката ми през всичките тези десет години, добави той.

Никога не сте ме чули и няма да ме чуете да говоря лоши думи за г-н Желю Желев  и г -н Петър Стоянов и се надявам да не ми се налага да влизам в полемики и с Плевнелиев, заяви Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в.

"Българската Коледа" ще бъде организирана тази година отново и аз ще поканя Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното на финалния концерт. Надявам се и той да ме покани догодина също, каза президентът.

"Искам да кажа, че оценявам като много добро представянето на кандидат - президентската двойка на БСП. Говоря не само това заради получения резултат, но и заради тази наситена кампания, която можеше при определени обстоятелства да беше победоносна", заяви Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в. Той даде пример със себе си и припомни, че неговата кампания е почнала месеци преди вота. "Така направи и Бойко Борисов", добави президентът.

Несъмнено обаче Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска и Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в са истински потенциал за левицата, поясни той.

Първанов каза още, че резултатът от изборите за общински съветници, който БСП постигна, не е удовлетворителен. При местния вот положението стои малко по - добре, добави президентът.

"Ако БСП иска да спечели следващите избори, промяната й е неизбежна", каза Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в.

"Какво ще стане с БСП, аз не мога да прогнозирам, но мога само да помогна. Никой в България не говори за политика."

Изборите отминаха, идва зимата. Тежка икономическа зима ни очаква, заяви президентът.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2216 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
mitko

2011.11.18 | 17:57

1
Тежка ще е , защото в България има построени много БЕЛИ ДОМОВЕ

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини