Първанов и Плевнелиев се срещали тайно

  • 28 ноември 2011 06:48

  • 1456
  • 2
Първанов и Плевнелиев се срещали тайно
©

Президентът Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в и новоизбраният държавен глава Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното са имали две неафиширани пред медиите срещи на “Дондуков” 2, пише “Труд”.

Първата е била на 3 ноември, след церемонията в ЦИК, на която Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното и Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на получиха удостоверения, че са избрани за президент и вицепрезидент на България.

На втората - на 21 ноември, двамата са обсъждали и стачката в БДЖ и пенсионната реформа. Обмисляли са церемонията по сдаването на властта на 22 януари, както и благотворителната кампания “Българската Коледа”. Тази година ще я започне Първанов и ще я завърши Плевнелиев.

Третата среща на двамата е днес - този път официална.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1456 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
e

2011.11.28 | 15:22

2
---- Прикрепено писмо (do politiko-ikonomicheskata BALERINA- Boyko Metodiev Borisov) ---- Подател: evgeni slavkov До: GIS@GOVERNMENT.BG, PRIMEMINISTER@GOVERNMENT.BG Относно: do politiko-ikonomicheskata BALERINA- Boyko Metodiev Borisov Дата: Понеделник, 2011, Ноември 28 11:41:32 EET Борисов: Да не си мислят, че ще ме уплашат Като не ни искат, хвърляме оставка, след това влизаме в политическа криза и т.н., коментира премиерът ситуацията в страната Борисов,това са твои думи ,нали така.Какво целиш с тези си милиционерски ходове да постигнеш ? Европейските наблюдатели да си помислят,че негодуванието на народа се дължи на това, че "правиш" реформи в БДЖ и пенсионни такива????! Вече знаем защо е умряло БДЖ,така,че номера с него не минават.Друго,сега са те посъветвали да играеш със СИЛЕН КОЗ,а именно "пенсионна реформа",без компромиси.!!! Дянков как така това го съобщи това "ходейки пеша"в Созопол ???.Много ти е угодно да се впишеш в Гръцката Криза,но какво е БСП-Мутренска ,царуваща толкова години чрез КАРЦИНОМА-БСПи нейните ОСНОВНИ ПИПАЛА: НДСВ,антиконституционната ДПС,и сега метастаза ГЕРБ,ръководен от тебе.Така ,че няма да имаш удоволствието да цитираш "европейски кризи".Още Станишев преди да ходи по малка нужда,след слизането си от самолета и идването си от конференции,не забрави ДЕБЕЛО ДА ПОДЧЕРТАЕ-ГРЪЦКАТА КРИЗА !!! А сега Борисов със сигурност ти е удачно да оставиш власта,понеже ЗАКОННОСТТА,ИНФРАСТРУКТУРАТА и РЕЙТИНГИТЕ вече се изчерпаха,пьк и ЕНЕРГЕ,ЗИРАНЕТО май не ти се отдава,и сега много ти е желателно както се вижда да направиш ЧАО,поради произведените от тебе МИРИЗМИ,и предаването на щафетата на ПАРТИЯТА ГЛАВНИЦА БСП.Абе Борисов,Цветанов казва, че майка му от спестяванията за семки на малкия Цетанчо му купила 6,апартамента,а ти се оправдаваш с Папандреу,и сега ти е много удобен момент да се ИЗ,ПАРИ,Ш с БАЛЕТНИ СТЪПКИ/хамелеонско довиждане/ ,но преди това трябва да обясниш на НАРОДА как ТАКА ти се опита да го онищожиш по нареждане на АБВ.Със сигурност няма да ти се говори какво знаеш за ДВЕСТА ЗНАКОВИ УБИЙСТВА,нито за ЕНЕРГЕТИКАТА на БСП,нито за връзките ти с ПОДЗЕМНИЯ СВЯТ ,нито за това кой си, с изключение на това как си ПОРАСНАЛ ТОЛКОВА със СЕЕНЕ на КАРТОФИ.

2011.11.28 | 10:10

1
ако сте спортист и имате нужда от ортези, протектори и предпазно облекло W W W . S P O R T N A M E D I C I N A . C O M

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини