Каракачанов: На този етап няма вероятност РБ да излезе от управлението

  • 15 декември 2015 10:50

  • 1001
  • 1
Каракачанов: На този етап няма вероятност РБ да излезе от управлението
© Булфото (архив)

Необходимо е преформулиране и преподреждане на приоритетите в управленската програма и енергичен ход напред.

Това заяви в интервю за радио Фокус Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността, лидер на ВМРО и съпредседател на Патриотичния фронт. Според него, това са очакванията на българските граждани и всичко останало няма да бъде оправдано. Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността коментира, че на този етап няма вероятност Реформаторският блок да излезе от управляващата коалиция, тъй като министрите, зам.-министрите и областните управители на ДСБ остават. „Но е изключително важно четирите формации, съставляващи парламентарното мнозинство, подкрепящо правителството на г-н Бойко Борисов, много сериозно да седнат и да разговарят по основните приоритети и да бъде преформулирана програмата, защото ситуацията в страната и извън нея се променя и ние трябва да се съобразяваме с новите реалности”, подчерта Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

Той бе категоричен, че управленската програма трябва да бъде преформулирани и да бъдат извадени нови приоритети, тоест приоритети, които са в програмата, но не са извадени на преден план. „Много ясно и точно да се каже кои са следващите няколко приоритета, по които правителството ще бъде максимално активно”, каза още Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1001 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.12.16 | 02:54

1
За съжаление нищо не зависи от вас. Българският народ ви отреди една маргинална позиция и на всичкото отгоре ви плюе че не правите повече. Заслужават ли такива хора по-достоен живот?

Добави коментар

Водещи новини