Реформаторите решават днес дали остават единни

  • 15 декември 2015 07:36

  • 1070
  • 0
Реформаторите решават днес дали остават единни
© Булфото (архив)

Реформаторският блок решава каква позиция да заеме след създалата се ситуация с орязаните конституционни промени и оставката на Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския.

Партиите от формацията се събират тази сутрин на заседание в централата на СДС. Поканени са и петимата министри, излъчени от блока. Очакват се трудни преговори предвид разнопосочните решения на някои от партиите в блока. Веднага след оставката на правосъдния министър Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския лидерът на ДСБ Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и заяви, че в лично качество оттегля подкрепата си към правителството и става опозиционен депутат. В събота съпартийците му го подкрепиха и обявиха, че ДСБ сваля политическото си доверие към кабинета. Здравният министър Петър Москов обаче реши да остане на поста си и подаде оставка като заместник-председател на тъмносините.

Междувременно от СДС и ДБГ обявиха, че остават в управлението. След като стане ясно решението на Реформаторския блок, се очаква премиерът Бойко Борисов да обсъди с коалиционните си партньори кандидатурите за нов правосъден министър.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1070 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини