Първан Симеонов: РБ приключва (видео)

  • 14 декември 2015 08:16

  • 3769
  • 0
Първан Симеонов: РБ приключва (видео)
© Булфото

Вотът на недоверие няма да мине. Нормално е БСП да внесат такъв вот, даже малко закъсняха. Определено БСП не е ефективна опозиция и ДСБ сигурно ще им бъдат конкуренция.

Това каза в сутрешния блок на БНТ Първан Симеонов, директор на Галъп. Заедно с него гости бяха и политолозите Димитър Аврамов и Даниел Смилов. ДСБ взеха правилното решение да излязат в опозиция, но не взеха правилното решение, като не се дистанцираха от Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва. Това най-малкото довежда противоречиви чувства в симпатизантите, каза Смилов. Димитър Аврамов заяви, че не вижда смисъл министър Москов да остава в управлението. Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва е политическа фигура и е в правителството по политическо споразумение. Щом партията, която го е издигнала, напуска управлението, най-нормалното е и той да напусна правителството, каза още Аврамов.

ДСБ нямаше много варианти пред себе си. Те избраха да действат на принципа "И вълкът сит, и агнето цяло". Те решиха да запазят единството на партията и да избегнат скандалите. Сега и Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и, и Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва ще обясняват, че това са лични актове. Според мен Реформаторският блок приключва. ДСБ явно поемат по свой път. За РБ също може да се окаже печелившо решението на ДСБ. СДС и движението на Меглена Кунева се отървават от една своенравна партия и ще търсят начин за консолидация. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г също печели, но най-печеливши са ДПС, поясни Първан Симеонов.

Голямата отговорност сега се носи от ГЕРБ и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Те трябва много внимателно да преценят обстановката. Не говоря само за просто калкулиране на мнозинството. Проблемите са малко по-дълбоки и ГЕРБ трябва да внимава, за да не изгуби следващите избори, защото това може да се случи, каза Димитър Аврамов.

Темата за президентските избори е опит да се измести темата от проблемите, а те са много. Правителството не се справя. От Нова година бизнесът ще плаща по-високи осигуровки. Токът също ще поскъпне. Това води до поскъпване на живота, а реално обяснение защо се случва това няма. Управлението в момента със сигурност не е дясно-център, обединиха се тримата.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3769 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини