Христо Иванов: Бойко Борисов трябва да балансира

  • 12 декември 2015 11:29

  • 2947
  • 1
Христо Иванов: Бойко Борисов трябва да балансира
© Булфото (архив)

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г трябва да балансира, казва подалият оставка правосъден министър Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския пред в. Сега.

"Няма нужда да се говори за някакви персонални зависимости", допълва събеседникът на изданието. "Аз казвам нещо просто – министър-председателят решава сложни политически уравнения. Съдебната реформа е само един елемент от тях. Очевидно условието, при което се решава това уравнение, е, че думата на главния прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в ще тежи много", коментира Иванов.

"Отговорът на въпроса какви щети щеше да нанесе съдебната реформа на останалата част от уравнението може да бъде само спекулативен. Това е реформа на властовата машина, в този смисъл щеше да доведе до сериозно преразпределяне, може би не непосредствено сега, но за в бъдеще. Противно на всички, които се упражняваха да обясняват колко е маловажно това", допълва той.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2947 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
БОЙКО КУРВО

2015.12.13 | 11:31

1
DOLU BOIKO BORISOV

Добави коментар

Водещи новини