Светлозар Лазаров: Опраскаха ни

  • 07 декември 2015 18:58

  • 6101
  • 7
Светлозар Лазаров: Опраскаха ни
©

Свидетели сме на политически шантаж и рекет по делото "Червей". Случаят с "двете каки" ми прилича на рекет. Това каза бившият главен секретар на МВР Светлозар Лазаров в предаването "Още от деня" по БНТ.

По думите му реториката на „двете каки” – скандал, в който беше замесено името му, съвпада с реториката на ДСБ.

По думите на бившия главен секретар натискът идва от страна на ДСБ. Освен това се е отразил на цялата система на МВР, както и на съдебната система.

Лазаров беше назначен от премиера Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, а Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г поиска да го задържи на поста, но след протест прие оставката му.

Според Лазаров е била създадена надеждна охрана на границата ни. "Тя беше за пример в целия ЕС. За съжаление тогава правителството беше оплюто".

"Не вярвам в конспирациите", категоричен беше той и добави, че не се е поддал на този натиск. "За съжаление на някои лица имаше няколко опити за влияние на разследването около източването на КТБ. По времето на Бакалов беше разпоредена проверка на действията по отношение на разследването около КТБ. За тези факти има документи. По времето на г-н Вучков имаше нов опит за натиск по разследването около източването на КТБ. Тези сведения аз предадох на прокуратурата", заяви Светлозар Лазаров.

"Съдебната реформа фигурира в риториката на предизборната кампания на ДСБ. Действията на прокуратурата по казуса КТБ са причината за съдебната реформа", смята Лазаров. "Ние бяхме омаскарени защото започнахме да работим срещу олигарсите. Тук искам да благодаря на парламентарната комисия и на председателя й Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,, защото не е лесно да се изправиш срещу 4 млрд."

"Забравихме, че г-н Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - имаше преференциална лихва в КТБ, както и семейството му, а това не трябва да се забравя, парите на ДСБ също бяха там, затова ни опраскаха", завърши Лазаров.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
6101 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2016.01.31 | 18:14

7
на фона на действията Ви срещу обикновените Българи , това звучи като виц
Айде не на нас тия

2016.01.31 | 18:13

6
късно ви опраскаха, станахте милионери с 4астните си СОТ-ове с Оф4еф и един служител на СОБТ може6е да е жив,ама загина заради не4ия некадърност...

2016.01.13 | 10:41

5
Тоя много просто момченце излезна,не забравяи те на кого е зет???

2015.12.08 | 19:28

4
MNOGO MNOGO E PRAV NOGLUHARITE CHTE SI OSTANAT V PRAZNOTO PROSTRANSTVO.NIKOI NE ISKA DA TCHUE ISTINATA
хаха

2015.12.08 | 19:25

3
Кво стана с Овчев? И полицая с бялата маска дето имаше садистични наклоности??? Или Овчев или тоя Лазаров май бяха полицая с бялата маска... наглец комунистически е този ДПС-ски сволач!

2015.12.08 | 19:25

2
Речника му е от 150 думи. Нормално за милиционер.

2015.12.08 | 17:04

1
Този тъпанар изби рибата!!! Интересите на Костов в КТБ били двигател на съдебната реформа!? И кати си помислим,че това ниво е правило в тази система,то нсистина е по-добре тя да се рестартира.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини