Илиян Илиев: "Атака" и ДПС често правят срещи

  • 26 май 2011 18:03

  • 832
  • 0
Илиян Илиев: "Атака" и ДПС често правят срещи
©

Илиян Илиев, бивш организационен секретар на “Атака”, разкри пред вестник “168 часа”, че между хора на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и ДПС се организирали срещи, на които “всяка от партиите си казва по кое време иска “да се натисне малко” от страна на другата.

“Хора и в ДПС, и в “Атака” знаят много добре за тези срещи. Не мога да се подпиша, че и Сидеров, и Доган са знаели, защото те не ходеха на тях. Но от страна на “Aтака” на тия срещи са присъствали само много доверени лица на Волен”, твърди Илиев.

По думите му от страна на ДПС са ходели парламентьори, но не от най-високото ниво на партията. “Да го кажем най-общо: един млад господин от ДПС и един представител от женски пол от “Атака” знам, че са ходили на тези срещи,” обобщава бившият атакист.

Той разказва още, че човек, много близък до Доган, му е казал, че Сокола нямал никакви притеснения, че електоратът му може да се разцепи, защото “вашето момче много ни помага”.

“Атака” си има щатна група за създаване на безредици,” твърди Илиев.

“Разгледайте снимките от митингите им преди, вижте снимките и видеозаписите пред джамията в София. В общи линии едни и същи физиономии. Тези формирования, така да се каже, са базирани в София и Габрово. Пробваха да направят и в Чирпан, но не им мина номерът”, допълва бившият организационен секретар на партията.

Последвайте канала на

832 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини