Валери Симеонов: Сделката за ремонт на изтребителите ни в Полша е изгодна (видео)

  • 27 ноември 2015 10:48

  • 1774
  • 4
Валери Симеонов: Сделката за ремонт на изтребителите ни в Полша е изгодна (видео)
©

Чух една дълга дискусия, при която бе направена демонстрация на логорея, многословие и говорене не по същество. Това каза по време на обсъждането на законопроекта за ратифициране на Споразумението между правителствата на България и Полша относно осигуряване на логистична подкрепа за самолети МиГ-29 председателят на ПГ на Патриотичния фронт Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

Бяха използвани политически и исторически категоризации – нещо, без което спокойно можехме да минем. Мисля, че тук няма място за деление – става въпрос за една търговска сделка, за нищо друго, добави той.

Интересно ми е колко от изказалите се са имали частен бизнес. Като човек, който е имал, аз знам, че при една сделка има три важни неща – цената, качеството и срока. Нямаме никакви съмнения, че цената е добра, тя е наполовина от тази, която първоначално беше предложена от руската страна. По отношение на качеството също не би трябвало да имаме притеснения – полската фирма е извършавала такива ремонти, самолетите летят. Срокът също е кратък и ни удовлетворява. Това са единствените неща, които би трябвало да ни интересуват. Всичко останало е излишно връщане в миналото и някакви фантасмагории за бъдещето, каза още Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

Той призова споразумението да бъде ратифицирано, за да могат изтребителите ни да се върнат по-бързо във въздуха и да охраняват българското небе.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1774 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Рони

2015.12.12 | 15:18

4
Естествено, че ще зашити Ненчев, та нали всички работят в комбина! Измамници!Оставка!

2015.11.27 | 17:24

3
VURTIGUZEC NESKOPOSAN
черкез

2015.11.27 | 17:22

2
Постове и пари! Така е в държавния и частния бизнес! Тоя от къде го изкопа бокото (преджобеният в Китай)?
гошо

2015.11.27 | 14:25

1
Поредната корумпирана "партия".Вече знаем как сме паднали под турско робство,явно подобни национални предатели са били "избрани" да управляват.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини