Каракачанов: "Турски поток" няма да има

  • 25 ноември 2015 12:36

  • 3340
  • 5
Каракачанов: "Турски поток" няма да има
© Булфото

Турция застава на страната на "Ислямска държава". Това каза в кулоари е на парламента Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността от ПГ на Патриотичния фронт и заместник-председател на НС, предаде репортер на Новини.бг.

Повод за думите му стана вчерашния инцидент, при който беше свален руски самолет от Турция.

"Това е провокация от страна на Турция", категоричен беше Каракачанов.

На въпрос дали могат ли да доведат до повече бежанци, той посочи, че могат и това е проблемът. „Всеки ден продължаване на военни конфликт в Сирия и Ирак, води до нови вълни бежанци”, добави Каракачанов.

Запитан как ще коментира декларацията на ДПС, той отговори лаконично: „За някой тайна ли е, че защитава турските интереси? Мисля, че не трябва да откривате топлата вода. Това е известно отдавна. Бих се учудил, ако ДПС застанат и осъдят опита на Турция да подпомага с действията си ИДИЛ”, допълни Каракачанов.

Той отсече, че след всичко това е сигурно, че "Турски поток" няма да има. Но не е в състояние да посочи какъв ще бъде развоя на проекта за България, обвинявайки правителствата, че въпреки плановете и обещанията си за 8 години не са направили нищо за енергийното осигуряване на България.

Колкото до спрения газ от Русия за Украйна, Каракачанов бе категоричен, че който не си плаща сметките, му спират газа.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3340 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2016.12.11 | 00:25

4
Точно така е. И за това Турция нямя място нито в Европа нито в НАТО.

2016.12.11 | 00:25

5
Не се изсилвай приятелю !Командира се намира в Кравария !От там се дърпат конците и на Боко и на Ердоган !
ВИ

2016.12.11 | 00:25

2
Не застана,Каракачанов! Не застана! Тя отдавна взима участие в създаването на Ислямска Държава,като заменя оръжие за петрол и подпомага уж"умерената" опозиция с пари. Подлеци!

2016.12.11 | 00:25

3
Истина е това ,но кой дърпа конците е по-важно ! Кой е бащата на ИДИЛ !Една чернилка е начело на най -голямия агресор в света ,на Кравария !От там почват бедите за целия свят и за нас !

2016.12.11 | 00:24

1
Тъпанари. Турски поток никога не е бил приоритет, нито на Турция, нито на Русия. Просто блядовете трябваше да дразнят тъпанари като вас и Каракачанов.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини