Бойко Ноев с остри критики към правителство, армия, спецслужби и Меркел

  • 20 ноември 2015 08:09

  • 2920
  • 7
Бойко Ноев с остри критики към правителство, армия, спецслужби и Меркел
©

За съжаление ЕС и НАТО вървят след събитията. България категорично не трябва да участва в операция срещу "Ислямска държава". Не сме подготвени.

Това каза в сутрешния блок на БНТ Бойко Ноев, бивш министър на отбраната. България трябва да има други цели и приоритети в ЕС и НАТО. Ние трябва да охраняваме външната граница на съюза и да възпираме бежанската вълна. България няма антитерористично звено. Нямаме никаква готовност Не можем да стъпим и на малки пръст на Франция с операцията, която видяхме в Сен Дени. И настоящите, и предишните управляващи не обърнаха внимание на потока хора, които ни заливат и преминават нелегално през границата. Турция Гърция извършват бежански рекет, каза още той.

България трябва да обърне много голямо внимание на отряда за борба с тероризма. Там нямат патрони. Всеки ден слушаме едно и също, че у нас службите работили и си вършели работата. това не е така. Работят само службите, които се грижат за охраната и безопасността на политиците. Армията ни също не е готова. Тя не е подготвена и не може да охранява границите ни. Военният министър да не мисли за строене на кораби, а за това как армията да се подготви за борба с тероризма. Трябва да си поставим приоритети и да ги спазваме, категоричен беше Ноев.

За мен Ангела Меркел ще се превърне в гробокопач на ЕС. Стратегическата грешка, която тя допусна е огромна. Нещата са много зле. На Германия като и трябваха бежанци за работна ръка, да бяха отишли със самолет да си ги вземат, завърши бившият военен министър.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2920 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2015.11.22 | 17:06

7
Политиката относно работната ръка е параван зад който се крият нечии интереси за внасяне на ислямисти. От една страна източноевропейците уж им крадат работните места, от друга имали нужда от работна ръка. Факт е, че значителна част от ислямистите не желаят да се интегрират и да работят.
обективен

2015.11.22 | 17:06

6
Да всичко е вярно от това, което казва Бойко Ноев няма спор. Но нека все пак не забравяме, че и той беше част от тези които съсипаха Българската Армия. Той беше министър и по негово време започнаха болезнените съкращения, които имаха за крайна цел- разсипването на армията ни. Тогава започнаха да се режат танковете ей така, всякаш сме вече в рая.....танкове които може да бъдат консервирани и да се държат като военновременен запас.......не е редно да прескача тези факти, като коментира сегашното положение!

2015.11.22 | 17:05

5
Ноев,мишко,кой си ти? Ти си поредния лаладжия който имаше власт в ръцете и нищо не направи! Сега не спираш да казваш очевидни истини но ти също имаш вина за съсипването на българската армия!

2015.11.21 | 19:52

4
Прав е за самолета, в кой век живеем че ги оставиха да се влачат през нивите и горите като диваци, нали уж ще им помагат, да отидат с влак или самолет и готово, няма пресичане на граници, огради....

2015.11.20 | 15:50

3
МДА, МЕРКЕЛ Е ВИНОВНА - НЕ ИСКА ДА ВКАРА ЕВРОПА ВЪВ ВОЙНА. ХАХА
tb

2015.11.20 | 11:34

2
Доволно.
браво

2015.11.20 | 11:33

1
Този каза истината!!!! Браво!!! Чак не минсе вярва!!! Това е вид смелост, за разлика от генерала шеф на авиацията който клекна на Борисов!!! Генерал клекнал на Бойко смяхххй

Добави коментар

Водещи новини