Мартин Димитров: ГЕРБ обещава все едно играе покер

  • 09 ноември 2011 08:10

  • 1122
  • 0
Мартин Димитров: ГЕРБ обещава все едно играе покер
©

Имаме повече общински съветници и повече кметове от миналите избори. Вълната ГЕРБ продължава. Това каза лидерът на СДС Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на в "Тази Сутрин" по БТВ.

Това бяха най фалшифицираните и манипулирани избори от 1989 година. ГЕРБ направиха обещания за увеличаване на пенсиите, те обещаха всичко на всички, но при тях играта  е като покер. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г направи огромни обещания към един гладен народ, без да е изпълнил предишните. Тази игра на покер ще доведе до още по-висока безработица, допълни Димитров.

Перспективата е да се борим за 10% на следващите парламентарни избори. Ако искаме България да се промени, трябват хора с необходим опит, знания и възможности. СДС е символ на доброто, на честните хора и затова в България ще я има тази партия, каза още Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на.



 

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1122 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини