Христо Иванов се срещна с холандския държавен секретар по сигурността и правосъдието

  • 18 ноември 2015 14:56

  • 1458
  • 0
Христо Иванов се срещна с холандския държавен секретар по сигурността и правосъдието
© Булфото (архив)

Министърът на правосъдието Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския се е срещнал днес с държавния секретар по сигурността и правосъдието и министър на имиграцията на Холандия Клаас Дейкхоф.

Това съобщиха от пресслужбата на Министерството на правосъдието. По време на срещата е било обсъждано предстоящото холандско председателство на Съвета на Европейския съюз, което ще започне от януари 2016 г., както и приоритетите, свързани с него. България ще поеме председателството през юни 2018 г.

Сред основните теми на разговора, на който е присъствал и посланикът на Холандия Томас Ван Орсхот, са били и мерките от страните-членки във връзка с терористичните атаки в Париж от нощта на 13-ти ноември, както и темите от предстоящия извънреден Съвет по правосъдие и вътрешни работи.

Министър Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския е уверил Клаас Дейкхоф, че за България, като държава в периферията на Европейския съюз, е приоритет да работи съвместно с останали страни-членки по отношение на сигурността на външните граници на ЕС.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1458 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини