Янаки Стоилов: Основният враг на човечеството е крайният екстремизъм (видео)

  • 18 ноември 2015 10:01

  • 1623
  • 3
Янаки Стоилов: Основният враг на човечеството е крайният екстремизъм (видео)
© Булфото

Солидарни сме с жертвите от терористичните атаки по цял свят. Днес може да се запитаме дали Франция не беше вкарана нарочно във войната в Сирия, а темата за бежанците започва да се използва от крайнодесни правителства. Европа е на прага на опасности, които е преживяла преди десетилетия, каза депутатът от БСП Янаки Стоилов в парламента.

Идеологията за война на цивилизациите може да се сбъдне ако политиците не се съвземат. Политиката трябва да обединява хората въпреки множеството си различия. България няма интерес от такъв примитивен свят, който не го осъзнава, трябва да го направи. Време е да се поставят истинските въпроси на милионите хора, каза Стоилов.

Редица държави в Близкия изток бяха разграбвани и унищожавани. Там нямаше демокрация, но нима дойде нещо по-добро освен радикално настроени групи? Не се ли превръща българският президент в говорител на чужди интереси, възмути се Стоилов.

БСП ще поиска изслушване на министъра на отбраната. Искаме да знаем какво може да получим от европейската солидарност. Ако наистина имаше общи и искрени усилия срещу „Ислямска държава“ то това щеше да е факт. Имаме борба на пътищата на петрола, основният враг на човечеството е крайният екстремизъм, категоричен е Стоилов.

Ако продължаваме да прилагаме двойните стандарти то терористичните актове няма да спрат, нужно е световно обединение, завърши социалистът.

Последвайте канала на

1623 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Фори

2015.11.19 | 13:17

2
Положението е твърде сериозно, но нашите управляващи не го осъзнават. Те не спират да си гледат своя интерес и грам да не си мърдат пръста в името на благото на националния интерес.

2015.11.19 | 13:17

3
Те са предимно печеливши предатели, а между другото се водят управляващи!
изключително опасни на снимката

2015.11.19 | 13:17

1
враговете ползват и тези нарочно наркоманизирани на снимката з а прокарване на нагло вредни остро диверсионно терористични недопустими разпоредби чре з които жестоко вече е увредена околната среда.. Вижте холограмни оръжия/винетки,билети,кaрти,стикери/,принуждаване на водачите да увреждат 24 часа околната среда с включени фарове през деня и ноща.. Само идиоти могат да принудят водачите да карат в слънчев ден с включени фарове против мъгла..На снимката маса идиотизирани с нарочно подавaни наркотици и AIDS markeri

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини