Шефът на БСП-Бургас Евгений Мосинов хвърля оставка

  • 12 ноември 2015 14:15

  • 1655
  • 3
Шефът на БСП-Бургас Евгений Мосинов хвърля оставка
© Булфото

Общинският председател на БСП-Бургас Евгений Мосинов ще подаде оставка пред Пленума на партията тази вечер, съобщи Флагман.бг позовавайки се на представител на партията. Причините за това политическо решение са комплексни, но най-важната била дълбокото му разочарование от това, че не срещал никаква подкрепа от своите съпартийци.

Адвокатът е получил по-малък вот отколкото листата на партията, което означава, че мажоритарно той не може да разчита на електората си. Освен това в понеделник, в навечерието на редовната общинска сесия, Мосинов бил изненадан от собственото си общинско ръководство с предложението за зам.-председател на местния парламент да бъде издигнат Бенчо Бенчев.

Това отношение на БСП обидило Евгений Мосинов и му дало сериозен повод да си тръгне.

През последните месеци около общинския лидер на БСП се завъртяха поредица от скандали - неудачната му предизборна кампания, слухове, че е бит с метална палка от маскирани пред дома му, саботаж на най-близките му хора в партията, които не отишли на предизборни срещи.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1655 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
пешо

2015.11.13 | 07:13

3
Това мекотело е най корумпираното същество но силата му беше преди години!!!!
Джани

2015.11.12 | 22:18

2
Няма нищо страшно в това някой да подава оставка. Така дава възможност на друг да се докаже и да допринесе положително за партията.
oO

2015.11.12 | 14:45

1
Лявата България - Другата България

Добави коментар

Водещи новини