Ревизоро към Сидеров и Чуколов: Да свалим градуса на напрежението (видео)

  • 11 ноември 2015 10:12

  • 2243
  • 2
Ревизоро към Сидеров и Чуколов: Да свалим градуса на напрежението (видео)
© Булфото

Комисията взе решение да се свали имунитета на народните представители Десислав Чуколов и Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. Комисията разгледа три точки по случая "Сидеров". Трябваше да се запознаем с искането на главния прокурор, да изслушаме извършителите на хулиганството и да вземем решение. 

Имаше искане заседанията на комисията да са публични. Изказа се мнението, че г-н Сидеров не е бил добре разпознат. Дали лекарят бил в отпуска или не. Така или иначе имаше решение, че от това решение зависел имиджа на НС. Когато приключихме направих предложение да не се изказваме, за да не накърняваме достойнството на двамата народни представители. Това каза народният представител от Патриотичния фронт и член на комисията за сваляне на имунитета на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа Емил Димитров-Ревизоро от трибуната на НС.

"Откъде-накъде жените от тази комисия ще бъдат заплашвани. Аз съм получил много смс-и, но те са изключително срамни", разкри той.

Той се обърна към ПГ на "Атака": "Това ваше действие е неприсъщо. Харесвам ви да работя с вас, не искаме да вземаме страна, а вземаме решението. Няма да съм съдник, ние не сме били там и не можем да сме съдници. Нека съдебната система да реши безпристрастно. Жал ми е за студентката, която бе набедена за трафикант"

"Призовавам ви да гласувате "за" предложението на главния прокурор. Бих искал да свалим градуса на напрежението и да се държим като колеги. Имало е и други случаи на сваляне на имунитети", обърна се към залата Емил Димитров.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2243 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.11.14 | 00:47

2
Системата на въртиопашките.
зоро

2015.11.14 | 00:47

1
КОЯ СЪДЕБНА СИСТЕМА ДА РЕШИ БЕЗПРИСТРАСТНО?

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини