Цветанов отговори на Местан: На мен никога не ми писва

  • 05 ноември 2015 12:45

  • 3423
  • 3
Цветанов отговори на Местан: На мен никога не ми писва
© Фейсбук

ГЕРБ проведоха среща с КТ "Подкрепа" относно проектобюджета за 2016. На срещата присъстваха председателят на бюджетна комисия Менда Стоянова, както и финансовият министър Владислав Горанов, предаде репортер на novini.bg.

Цветанов  обяви, че се търсят най - добрите решения за приемането на предстоящия бюджет. Обсъждани са средствата в сферата на образованието, както е обсъждан бюджетът на здравеопазването, темата за данък "Вредни храни", както и парите за сектор "Сигурност". Търси се диалог и консенсус по всички въпроси, поясни зам. - председателят на партията

Председателят на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов поясни, че разбиране за помощта за безработни, както и средствата за парични обезщетения за майчинство между 1 - та и 2 - та година и за увеличаване на заплатите на работещите в НОИ.

Председателят на ПГ на ГЕРБ коментира изказването на Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в относно проведените местни избори. Цветанов обясни, че партия ГЕРБ се води единствено и само от националните и обществени интереси. "Много е крайно да се казва, че ни е писнало, защото на мен никога не ми писва", заяви Цветанов. "Стабилността и запазването на мира са най - важни за нас. Ние винаги се водим от националните и обществени интереси. Наистина помолихме реформаторите да бъдат по-смирени, защото не може със седем кмета да казваш, че си постигнал голям успех. Представители си, ако бяхме на парламентарни избори? Дори с риск, както каза и премиерът, някой от негативите да бъдат само за ГЕРБ, ние се водим единствено от обществените интереси", заяви Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3423 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.11.06 | 07:37

3
Реформаторите и без друго са смирени ,но ТОЙ иска и постоянно да са наведени!!!!
Фори

2015.11.06 | 07:37

2
Партия Герб се води само от лични интереси! Като не пести престъпни мерки ,за да постигне целите си!
ros

2015.11.05 | 20:35

1
"Nie se vodim edinstveno ot obschtestvenite interesi"????? I kakvo ste napravili za obschtestvoto//Ah daa iskate da mu kupite boini samoleti//.

Добави коментар

Водещи новини