Каракачанов: Политиците не трябва да настройват обществото срещу полицаите

  • 04 ноември 2015 08:08

  • 2532
  • 1
Каракачанов: Политиците не трябва да настройват обществото срещу полицаите
© Булфото

Това, което се прави е много голяма недомислица. Ако предложенията на финансовия министър минат, то заплатите на хората в МВР и отбраната ще бъдат отрязани с 30-40%, каза лидерът на ВМРО Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността в ефира на Нова ТВ.

Най-голямата глупост е да се разделя обществото в България и да се настройва срещу полицаите, категоричен е той. В проекта на Горанов има огромни орязвания на редовите полицаи. Безумно е да се икономисва от сектор Национална сигурност, всичко се прави за икономии. Нужни са едни 25 милиона лева, които могат да бъдат намерени, но без да се правят такива абсурдни идеи, допълва Каракачанов.

Целият проблем е, че няма визия за развитието на държавата. Не можеш с икономии, рязане и съкращения да поправяш бюджета. Нужни са повече инвестиции, повече разговори за земеделието и други печеливши отрасли, смята Каракачанов.

Трябва да се удари контрабандата на гориво в България. Не може да затваряме посолства в чужбина. Няма никаква мисъл за развитие, а само как да се дере, категоричен е патриотът.

Последвайте канала на

2532 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.11.10 | 05:52

1
Менте патриота живее на държавна сметка харчи парите на данъкоплатеца и после вика че е патриот!

Добави коментар

Водещи новини