Москов: Волен Сидеров е в политическа изрядност (видео)

  • 27 октомври 2015 08:12

  • 8233
  • 5
Москов: Волен Сидеров е в политическа изрядност (видео)
©

Това е абсолютно недопустимо безобразие. Когато изборния процес се превръща в изпитание това вече не са избори. 117 човека са потърсили медицинска помощ на място, 12 са приети в болница, 3-ма са останали за наблюдение в болница, но няма смъртен случай в зала "Арена Армеец". Това каза министърът на здравеопазването д-р Петър Москов в студиото на БТВ.

Има указания за провеждането на този процес. Вчера вицепремиерът Томислав Дончев призова хората да бъдат освободени, но  Намесата на правителството в този процес щеше да подложи на съмнение дейността на ЦИК. От организационна гледна точка това е тежък провал, категоричен е министър Москов.

Тук той посочи, че ако сме гласували по електронен път, това нямаше да се случи. Хората гласуваха "за" референдума. Сега следете кой ще е против.

Министър Москов беше помолен да даде диагноза на депутата Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, след поредния инцидент. "Няма да спекулирам с медицинските си познания. Нямайте ни най-малки съмнения в политическата изрядност на г-н Сидеров. Това са добре режисирани действия, които целят паленето на определени страсти. Хубаво е, че се развива в театралната сфера".

Москов уточни, че линейката, с която депутатът бе откаран за да си извади медицинско свидетелство е била извикана от полицията и не е можело да се откаже на такова повикване.

„Аз съм министър и нямам имунитет. Следете кой от депутатите сега ще бъде против свалянето депутатския имунитет, когато това предложение влезе в пленарна зала. Нека остане имунитет само за внесени законодателни предложения, а не за всичко”, посъветва министърът.

Той благодари на Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в за признанието, направено от него в изборната нощ, че „стратегията за дестабилизиране на правителството не е успяла”. Според Москов ДПС се е доказала като регионална сила на тези избори. „Трус във властта след изборите не се случи, партиите в управляващата коалиция потвърдиха позициите си и дори увеличиха избирателите си”, смята Москов.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
8233 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2015.10.29 | 01:18

5
Луди и мафиоти ни управляват това е тъжната картина във България а сега има раздвижване и фолкпевици!
соросоидна подлога

2015.10.29 | 01:18

4
За съжаление заприличваме на Украйна все повече.

2015.10.29 | 01:18

3
Всичко друго може да понесе българина , само не и луди да го управляват !!
Лекар

2015.10.29 | 01:18

2
Да, в залата никой не е умрял, но по пътя за болница двама от проверяващите са починали!
блаженни са вярващите

2015.10.29 | 01:18

1
Ако изборите имаха и най малкия шанс да променят нещо, то те незабавно щяха да бъдат забранени!!!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини