Борисов: Не искам да коментирам Сидеров, нестабилността на Балканите е факт (видео+обновена)

  • 11 октомври 2015 11:18

  • 9564
  • 116
Борисов: Не искам да коментирам Сидеров, нестабилността на Балканите е факт (видео+обновена)
© Булфото (архив)

Има начини да се правят проверки. Няма сигнал, който да е дошъл по линия на ДАНС или МВР, и който да не е проверен.

Това каза премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г пред журналисти по повод вчерашния случай на ул. "Г.С.Раковски" в центъра на София, предаде БТА. Борисов присъства на осветяването на нов храм във Владая. В отговор на въпрос за поведението на депутата и лидер на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, Борисов каза: "Не мога да толерирам такова поведение в никакъв случай. Тъй като е опозиционна партия, не бих искал да се изказвам и да давам оценка". Борисов обясни, че не иска да коментира случая, за да не бъде обвинен, че ще повлияе на решението на прокуратурата.

По думите му в борбата с контрабандата и акцзините стоки резултатите са много видими и могат да се проверят. "С радост бих отишъл в такъв магазин с него, ако ме покани, но няма да го направим по този начин, а ще ангажираме службите. Ще отидат, ще затворят, ще проверят, ще докажат, или няма да докажат. Нека да оставим на парламента, това е тяхна задача и на прокуратурата, каквото преценят да свършат", добави той. Борисов припомни, че в качеството си на главен секретар на МВР е имал подобни случаи.

"България е зависима от Турция за бежанците, ако не влагаха толкова усилия да ги задържат на тяхна територия, щяха да дойдат на нашата граница. Изпратих съболезнования на турските колеги. Нестабилността на региона, за която винаги сме говорили, предупреждавали, тревожили, е факт", продължи министър-председателят.

Той припомни, че нееднократно е благодарил на всички политически партии в парламента независимо дали са управляващи и опозиция, тъй като спомагат за стабилността на България в региона. "Вижда се колко е тежък този регион. Неслучайно Доналд Туск го каза в Турция какво е положението: предстоят избори, атентати бежанци”, коментира Борисов.

Премиерът беше категоричен, че нашата позиция за зона за сигурност ще бъде защитавана и в ЕС. "Не че е толкова сложно да го предложим. Просто нормално е хората, които имат безспорен проблем в Сирия да стоят близко до своята територия и да се завърнат”, поясни Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и уточни, че затова ще настояваме това да се случи, както и за подпомагане на Турция от ЕС за парите, които харчи за 2 млн. бежанци.

"Мога да обещая, че Фондът за гарантиране на влоговете в България и Министерството на финансите няма да оставят нито един имот, какъвто и да е от КТБ, да отиде на друго място. Всичко ще бъде и се прибира в полза на държавата. След това ще отидат в съдилищата и се надявам независимата съдебна система да вземе решения, които да защитят интереса на държавата", коментира Борисов в отговор на въпрос за наскоро дадено интервю от Цветан Василев. "Полагаме огромни усилия да защитим банковата система от интервенции, защото винаги има натиск върху борда, върху самата система, това сме правили винаги, това правим и сега", категоричен беше той.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г коментира още, че кампанията е вяла, политическите партии работят мудно и няма усещане за избори. "Това ме притеснява, защото ще свали избирателната активност, каза той и апелира избирателите да не се подвеждат по компромати", визирайки нови коментари по досието "Буда".

В отговор на въпрос за отношенията ЕС - Русия, Борисов коментира, че българският народ обича Русия, има историческа памет и прекрасни отношения с народа й. "Въпросът е на много по-високо ниво и трябва да правим така, че нашите интереси да не пострадат и в същото време да спазваме правилата като лоялни членове на НАТО и ЕС", завърши премиерът.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
9564 116

Свързани новини

Коментари 116

Добави коментар
Искра Цветкова Горна Оряховица

2015.10.11 | 16:33

40
Е какво да коментираме един наpкoмaн????? Той е затворник.

2015.10.11 | 22:24

66
американски гъзоблизец
Любомир Ангелов член на ПП АТАКА

2015.10.11 | 22:24

65
От Атака сме добри, от ми.нети устата ни гори. Ние сме руски подлоги, и всичките сме дроги. Пу.ткин в рубли ще ни плаща, и хуя гордо ни поклаща. Волен искаше по пет, ама Пу.ткин за ми.нет. Сидера Ага хуя му съзря, и веднага устата му за фелацио узря. Ех на Варадеро ще почина аз, щото Пу.ткин ще ме сцепи пак от раз. Чуколина тъжно гледа от страни, иска му се Волен да смени. И той за рублички да свири, на Варадеро да се вири. :))))
Крум Усаински - Крупник

2015.10.11 | 22:24

64
Сикаджия с тъмно минало не може да кoмeнтиpa интелектуалец с чисто минало като Сидеров :)
Искра Цветкова Горна Оряховица

2015.10.11 | 22:23

63
Втори път удря полицай. Ще стане булка на някой в затвора.
Крум Усаински - Крупник

2015.10.11 | 22:23

61
Сикаджия с тъмно минало не може да кoмeнтиpa интелектуалец с чисто минало като Сидеров :)

2015.10.11 | 22:23

62
недей така че пак ще психираш трола на Боко :)))
Искра Цветкова Горна Оряховица

2015.10.11 | 22:23

60
Втори път удря полицаи. Ще го eбът няма да му се размине.
Любомир Ангелов член на ПП АТАКА

2015.10.11 | 22:23

59
Братя сидерасти САМО ФАКТИ , нима забравихте че Волен Сидеров е бил главен редактор на синия Вестник ..Демокрация..? Нима забравихте че Волен Сидеров е бил член на СДС? Нима забравихте че, като главен редактор на вестник ..Демокрация.., обясняваше как трябва да бъдат изпратени в Кувейт Български войски за да помагат на братята Американци? Нима забравихте че Волен Сидеров тогава се възмущаваше че Желю Желев не бил голям демократ? Нима забравихте как пък след това Волен започна да говори против НАТО? Нима забравихте че Волен Сидеров като главен редактор тогава обясняваше , как националистите нямат място в България, те трябвало да отидат в Турция и Гърция, обясняваше че там имало национализъм, в България щяло да има демокрация? Нима забравихте думите на Волен Сидеров като главен редактор на ..Демокрация.. че, най-мъдрия политик се нарича Ахмед Доган, а националистите са едни мръсни и потни хора? Всеки който иска да провери думите ми, можеда го направи. Вестник Демокрация го има в Библиотеките, всеки може да го провери. За заключение братя сидерасти, да не забравите да се кланяте на телезвизията на Аллах, АлфаТВ.САМО ФАКТИ!

2015.10.11 | 11:43

6
Ей бостанско плашило , защо не пишеш по темата , атакистки чеп отзад ли имаш ? :))))
Любомир Ангелов член на ПП АТАКА

2015.10.11 | 22:23

58
Стигнах до извода, че българите сме изключително прост и нагъл народ. Защо не ни броят в Европа? Европейците са го разбрали преди нас.Да искаш да плуваш в мизерия, когато някой ти предлага да извади поне главата ти над лайната? Да забравиш какво е било допреди 5 месеца? Да забравиш, че лакеите на петата колона са искали (и почти успяха) да те сложат в краката на джуджето с имперски мераци? Да забравиш 11 млрд. дълг, за който могат да направят отчет само за един? Да забравиш тройния шлем? Да забравиш полицейското беззаконие срещу мирните протестиращи? Да забравиш командированите на границата мизерстващи? Да забравиш откраднатото? Да забравиш, че искаха да ти затворят устата с нови закони? Да забравиш удавените от миналата година? Да забравиш пееФ? Да забравиш белия автобус? ... Ми, щом си забравил всичко това, и като идиот обвиняваш тези, които искат поне нещо малко да направят за теб, значи не заслужаваш никакво уважение! Жалко. българино. САМО ФАКТИ! :)))))

Добави коментар

Водещи новини