С песни на турски ДПС си консолидират електората, обвини ги Караянчева

  • 01 октомври 2015 17:54

  • 2074
  • 1
С песни на турски ДПС си консолидират електората, обвини ги Караянчева
©

Като провокация от страна на ДПС определи политикът от ГЕРБ Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на изпяването на песента „Кой уши байрака“ на турски по време на предизборен митинг на ДПС.

Мнението си Караянчева даде в предаването „Лице в лице“ по бТВ.

„Аз мисля, че това е провокация от страна на ДПС, защото те знаят, че пеейки песен за българска светиня, неминуемо ще се породят такива настроения“, аргументира се тя.

„Патриотичните партии веднага реагираха, аз също се подразних. Това ще помогне на ДПС, за да консолидират електората си“, изтъкна членът на Контролната комисия на ГЕРБ.

По повод искането на ДПС за свикване на КСНС при президента във връзка с цялата ескалация на напрежението покрай бежанците Караянчева отбеляза: „Предстои да разговаряме в ръководството каква ще бъде нашата позиция. Президентът винаги е отговарял адекватно на подобни ситуации. Предстои да дадем позиция. Това са неща, които изникнаха в последните няколко часа, все още нямаме решение“.

Депутатът бе помолена да коментира и подкрепата от страна на ГЕРБ към БСП за второто четена на Закона за военното разузнаване. С новите поправки директор на службата може да бъде само военнослужещ на действителна военна служба, т.е. досегашният шеф и бивш служебен вътрешен министър Йордан Бакалов се наложи да сдаде поста си.

„Аз гласувах със „За“. Може да има известно напрежение, но аз мисля, че имаме много по-важни цели от кадруването“, посочи Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

Това не означава, че ще подкрепяме всяко едно предложение на опозицията, побърза да изтъкне тя и на искането на БСП военният министър Николай Ненчев да подаде оставка отговори: „Министър Ненчев се справя добре, той е част от екипа на правителството“.

Последвайте канала на

2074 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.10.08 | 00:46

1
YA SE SKRiY NiAKIDE MA OVSO STE Vi DAM EDiN BAYRAK

Добави коментар

Водещи новини