Явор Дачков: Меркел кара Борисов да иска "гореща точка"

  • 25 септември 2015 07:22

  • 3593
  • 8
Явор Дачков: Меркел кара Борисов да иска "гореща точка"
© Булфото

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е накаран насила да поиска „гореща точка” за бежанците и то от самата Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се. Големите страни, които са виновни, и тази жена, която е най-виновна за тази криза, искат да си измият ръцете с малките страни. Затова карат малки и зависими правителства от Европа да казват неща, които те самите не мислят.

Това каза журналистът Явор Дачков в предаването „Часът на Милен Цветков” в ефира на Нова телевизия. „Борисов не е толкова глупав, за да поиска такава точка, защото това ще му струва главата и той повече няма да бъде министър-председател”, подчерта Дачков. По думите му, проблемът с бежанците не е проблем на съчувствие, а проблем на инстинкт за самосъхранение и да се мисли по друг начин би било наивно. „Не можеш, когато исляма превзема Европа, която е воювала стотици години с него, да го минеш през смеха на телевизията и лекото забавление. Това е безумно. Сега Меркел и колегите й започват да се осъзнават и да прехвърлят цялата отговорност върху лидери като Бойко Борисов”, каза още Дачков.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3593 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
pycкото пocoлство

2015.09.29 | 00:28

6
харашо Дачков! мь превели рублами

2015.09.29 | 00:28

8
Кои сте вие, дето рублами превели? Ония дето лапат пишката на Църнио тегър ли? Доларите ви свършиха ли или немат вече покритие?
стига глупости,темата е много сериозна

2015.09.29 | 00:28

7
На теб от Саудитска Арабия ли ти преведоха пари,за да предаваш БГ на арабите,трол?
alexn

2015.09.28 | 19:44

5
Този път съм съгласен с Дачков. Борисов нагази в акото с двата крака!!! България е с предимство пред Русия и пред ЕС! Борисов нещо не разбира че никой не иска на Меркел арабите!!! Най-беднат държава ще приютява араби! Българските деца им дават 35 лв и то само на някой ако си на трудов договор не дават децки! ама на арабите даваме земят на дедите ни, даваме гъз, абе всичко! Българските пенсионери живеят с по 200лв на месец. Бойкооооо предаваш България! Бойко даваш на арабите повече отколкото на
Иван

2015.09.28 | 19:43

3
Да този път любимият ни премиер прекали с ролята на подлога! С тази малоумница преводачката-евродепутатка, близка на Цецо Цветанов, ни навряха между шамарите. Сега всеки регистрират арабин сте ни изпращат да му се радваме и хрантутим!

2015.09.28 | 19:43

4
ама пък знаете ли колко милиарда ще влязат тука и колко ще бъдат откраднати от тях.целта е парата бе хора.а стадото кучета го яли.стадото има думата само когато има избори.представете си ако сега беше орешарски кви митинги щеше от днеска да има.и какви обиди от бойко към орешарски щеше да има.стадото овце щеше да бъде изкарано на паша със знамената.тука говорим за милиарди евра не за бежанците които ще приемен отвсякъде.що не го разберете.и вдругиден бойко ще излезе и ще каже *ние сме членове на ЕС и сме длъжни да изпълняваме заповедите.иначе ще бъдем глобени със милиони и ще ни спрат програмити и БЛА БЛА.и стадото отново ще каже ей тоз велик бойко как мисли за нас.а то всшичкото е в парата

2015.09.27 | 17:11

2
Станем ли "гореща" точка целия поток ще се насочи към БГ, Сърбия, Македония и други балкански държави,които имат орки ще ги стоварят в БГ, от Турция още. Какво ще правим тази армия млади диви мъже,която може да стигне страшни цифри.Всички ,които взеха видяха,че това е напаст и се спасяват както могат,а този тъпак ББ ни прави гето. Това не трябва да се допуска.
pomislete samo

2015.09.27 | 14:24

1
ako rosia e iskalo da ni zatrie shteshe da go napravi otdavna. Dori i amerikancite ve4e oseshtat kakvo shte stava ako ne sa s rusia..... :)))

Добави коментар

Водещи новини