Радан Кънев: Няма да съм част от консенсуса за нищоправене

  • 22 юли 2015 08:08

  • 2126
  • 2
Радан Кънев: Няма да съм част от консенсуса за нищоправене
© Булфото

Това, че не сме диалогични не е вярно. Това е чест от кампанията срещу нас, каза депутатът от Реформаторския блок (РБ) Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и по БТВ.

"Проблемът не е, че правосъдието е бавно, че сградите са мръсни, а че парата играе при делата", допълни председателят на Демократи за силна България (ДСБ). "Жените често настояват за ремонти. Аз преди години отстъпих за детската стая и кухнята да се ремонтират. Съдебната реформа не е женски каприз", допълни гостът в студиото. "Протягаме ръка на ДПС, ако иска истинска съдебна реформа. Ние сме готови да протегнем ръка на всеки, които иска реални промени", каза още той. "Това, което ни предлага ДПС, не е реформа, а запазване на сегашното положение", коментира Кънев. "Консенсус за нищоправене винаги е имало в българската политика, но аз няма да участвам в него", категоричен бе лидерът на ДСБ.

Кънев заяви за разговора си вчера с Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в заяви, че е обсъждал съдебната реформа. "Видях обаче нежелание за промени", коментира депутатът от РБ. Той допълни, че такива разговори между политици от управляващото мнозинство и опозиция са нещо нормално.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2126 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.07.22 | 14:46

2
Гурото на този смешник - черната маймуна Костов, започна много реформи. Реформира индустрията - не остана читав завод. Реформира селското стопанство- сега купуваме зеле от Македония. Реформира образованието - имаме неграмотни зрелостници. Сега Рамаданчо иска да продължи реформите. Дайте му възможност България ще стане само географско понятие.
Рони

2015.07.22 | 14:46

1
Проблемът е там ,че народът не разбира в какво се изразяват реформите....твърде неубедителни са и не будят доверие, а само подозрение за задкулисност...

Добави коментар

Водещи новини