Соломон Паси: Трябва много да внимаваме, за да не повторим гръцката криза

  • 01 юли 2015 07:49

  • 1757
  • 2
Соломон Паси: Трябва много да внимаваме, за да не повторим гръцката криза
© Булфото

Трябва много да внимаваме, за да не повторим гръцката криза. Тя не стана за няколко дни, а за няколко десетилетия. На първо място не трябва да взимаме заеми. На второ място не трябва да отлагаме проблемите в енергетиката и цената на тока.

Това каза пред камерите на БНТ Соломон ПасиСоломон Паси Соломон Исак Паси е роден на 22 декември 1956 г. в Пловдив. Син е на известния професор по философия и. България е единствената сухоземна граница на Гърция с Европейския съюз. Днес е много добър момент да се правят инвестиции там. Те ще бъдат много по-успешни от времето, когато Гърция стъпи на краката си. Сценариите за Гърция са два. Първият е Русия да плати сметките на Атина. Вторият е правителството на Алексис ЦипрасАлексис ЦипрасАлексис Ципрас – гръцки политик и премиер на страната от януари 2015 г. Ципрас е роден на 28 юли или следващото, което ще го смени, да подпишат споразумение с международните кредитори, прогнозира Паси.

Той коментира и темата за своя отказ да се кандидатира за кмет на София. Искам много да благодаря на г-жа Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 за поканата. Аз оттеглям кандидатурата си поради липсата на консенсус. Другата причина е, че Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска е много подкрепяна и всички други кандидатури могат да бъдат само тактически. Аз категорично не искам да ставам причина за раздор в Реформаторския блок, обяви той.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1757 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
banda88

2015.07.13 | 22:54

2
kaji si go v prav tekst - izbira6 "lqv" siderast, sponsoriran ot ra6kite - polu4ava6 falit na durjavata
гошо

2015.07.13 | 22:53

1
"На утрешний ден пред пашата евреин се мръсен яви, цалуна му рабски полата и с вид горделив заяви:"

Добави коментар

Водещи новини